MİLLETVEKİLİ TUNCAY ÖZKAN: "AKP-CHP KOALİSYONUNA UZAĞIM"

Tatil için iki günlüğüne Muğla´nın Marmaris ilçesine gelen CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, partisinin ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. Partililere seslenen Özkan, kendisinin AK Parti-CHP koalisyonuna karşı olduğunu ancak ülk

Tarih: 01.01.0001 00:00 546
MİLLETVEKİLİ TUNCAY ÖZKAN:

Tatil için iki günlüğüne Muğla´nın Marmaris ilçesine gelen CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, partisinin ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. Partililere seslenen Özkan, kendisinin AK Parti-CHP koalisyonuna karşı olduğunu ancak ülke için en hayırlısının olmasını istediğini söyledi.

CHP ilçe binasında partililere seslenen Özkan, Türkiye´nin belirsizlik durumunun bir an önce sonlanması gerektiğini kaydetti. "İnsanlarımızın hak ettiği aydınlıkta yaşaması, parti olarak bizlerin birincil talebidir" diyen Tuncay Özkan, ?Biz Türkiye´nin adalet, özgürlük ve demokrasi içerisinde yaşamasını istiyoruz. Bütün çabalarımıza rağmen Türkiye her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çünkü ülkeyi biz değil onlar yönetiyor. Biz Türkiye´nin yönetiminde söz sahibi olmak istiyoruz. Türkiye´yi yönetmek için her türlü hazırlık ve donanıma sahibiz. Bunun için daha çok çalışmamız ve mücadelemizi kesin zaferle noktalamamız gerekiyor? dedi.

 

?ERKEN SEÇİME HAZIRIZ?

CHP İzmir Milletvekili Özkan, koalisyon görüşmeleri olumlu sonuçlanmazsa, Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun direktifleri doğrultusunda erken seçime de hazırlandıklarını söyledi. Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Kasım ayı ya da tarihi belirlenecek herhangi bir erken seçime tüm teşkilatlarımız olarak hazırlanmaya devam ediyoruz. Biz kazanacağımıza inanıyoruz. Ben hep söylüyorum. Aşkın yenildiği, umudun kaybettiği görülmüş şey değildir. Haklıyız, direniyoruz ve biz kazanacağız.?

Bir gazetecinin ´erken seçimde CHP´nin oy oranı ne olur´ sorusuna ise Özkan şu cevabı verdi: ?CHP olarak oylarımız çok yükselecek. Ancak AK Parti´nin oy oranının yüzde 30´lar civarına düşeceğini düşünüyorum. Daha önce İzmir´de üçüncü parti olacaklarını da söylemiştim ve öyle de oldu.?

 

?ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK MÜCADELE DEVAM EDİYORUZ?

Özkan, ?Mustafa Kemal´in sancağını taşıyan bir nefer olarak şuna inanmanızı istiyorum. Ben Mustafa Kemal´in sancağını taşıyan bir nefer olarak, ne bu sancağı yere indiririm ne de sizin alnınızı yere düşürürüm. Alnımız ak başımız dik bir şekilde mücadeleye devam ediyoruz? dedi.