MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN ÖZTÜRK´E MARMARİS´TE COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti´den Muğla milletvekili seçilen Öztürk, yaşamını sürdürdüğü Marmaris´te, partilileri tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 133
MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN ÖZTÜRK´E MARMARİS´TE COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti´den Muğla milletvekili seçilen Öztürk, yaşamını sürdürdüğü Marmaris´te, partilileri tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Öztürk´ü kutlamak için gelen partililer ,ilçe binasına sığmadığı için karşılama iş merkezinin avlu kısmında gerçekleştirildi.

Sehpa üzerinde partililerine seslenen Öztürk, seçimi Marmaris´teki sadece AK Partililer değil, CHP´lisi, MHP´lisi, HDP´lisi tüm Marmaris yaşayanlarının kazandığını ifade etti. Seçim öncesi bazı basın yayın organlarında kendisi için "Cumhurbaşkanı´na yakışan milletvekili" diye haberler çıktığını belirten Öztürk, "Ankara´ya gidip Muğla´yı da Marmaris´i de Cumhurbaşkanı´na yakışan milletvekili olarak temsil etmekten onur ve gurur duyacağım" şeklinde konuştu.

Bu haksız eleştiriler karşısında 40 gün boyunca sustuğunu ve tek kelime etmediğini dile getiren Öztürk, bundan sonra da Marmaris ve Marmaris halkının menfaatine ne varsa orada olacağını vurguladı. Öztürk, sözlerine şöyle devam etti: "Nihat Öztürk dün akşam tek başına milletvekili olmadı, Marmaris ilçe teşkilatının hepsi milletvekili oldu. Marmaris´in neresinde bir mazlum varsa, nerede bana ihtiyacı olan birisi varsa Nihat Öztürk onların kimliğine, nerede doğduğuna ve hangi partili olduğuna bakmadan tüm kardeşlerinin yanında olacak. Buna söz veriyorum, biz ustamızdan böyle öğrendik."

?MİİLETİN HİZMETÇİSİYİM?

Millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldiklerinin altını çizen Öztürk, "Bir sonraki seçimde Muğla´da ve Marmaris´te milletin gönlünü almaya talibiz. Hangi hizmeti yaparsak yapalım, milletin gönlünü almadan, milletin derdiyle dertlenmeden, milletin derdine çare olmadan oylarını alma şansımız yok. Kimseye yukarıdan bakmadan ve hakir görmeden milletle ya nyana durarak oylarını alacağız" ifadesini kullandı.

?NİHAT ÖZTÜRK´LE UĞRAŞANLARA HALK CEVABINI VERDİ?

Kendisi aday gösterildiği için Muğla´da AK Parti´nin oylarının düşeceği yönünde bir algı oluşturulmaya çalışıldığına vurgu yapan Öztürk, aksine Muğla genelinde yüzde 4,2, Marmaris´te ise yüzde 3 oranında AK Parti´nin oyunu artırdığını bildirdi.

Marmaris´ten kimse vekil çıkmasın ve Ankara´da temsil etmesin diye birilerinin uğraştığını söyleyen Öztürk, atılan iftiraların doğru olmadığını Marmaris halkının sandıkta gösterdiğini ifade etti.

?MARMARİS´TE KAVGA İSTEMİYORUZ?

Özellikle Marmaris´te yaşayan vatandaşların kendilerinden barış dilini kullanmalarını beklediğini anlatan Öztürk, "Bu kent için ne yapılması gerekiyorsa, buna her kademedeki bürokrasi ve belediye başkanlığı dahil kim bizden ne destek istiyorsa sonuna kadar destek olacağımızın sözünü veriyorum. Marmaris´te artık kavga istemiyoruz. Marmaris´in yatırıma ihtiyacı var. Marmaris´te bundan sonra kavganın değil, sevginin ve barışın dilinin hakim olması için elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.