Milas´tan Mehmetçiğe manevi destek

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı, Afrin´e giren Türk ordusuna manevi destek olmak amacıyla düzenlediği programda Kur´an-ı Kerim tilavetinin arından hep bir ağızdan Fetih Suresi okundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 389
Milas´tan Mehmetçiğe manevi destek

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı, Afrin´e girerek Zeytin Dalı Harekâtı´nı başlatan Türk Silahlı Kuvvetleri´ne destek olmak amacıyla program düzenledi. Terör örgütlerinin iç savaş boyunca en fazla yuvalandığı alanlardan olan Afrin´in terör örgütlerinden temizlenmesi için Özgür Suriye Ordusu ile birlikte kararlı ve etkili bir operasyon düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri´ne manevi destek olmak adına düzenlenen etkilikte Kur´an-ı Kerim tilavetinin arından hep bir ağızdan Fetih Suresi okundu.
Programa; AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Bingöl, Milas Halk Eğitimi Müdürü Tunahan Bayram, ülkücüler, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, ?Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak sınır güvenliğimizi korumak adına kahraman Türk ordusunun gerçekleştirdiği bir operasyon var. Cenab-ı Allah ordumuzun yardımcısı olsun. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyin emir ve talimatlarıyla, şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve karaman ordumuz için Fetih Suresi´ni okuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde müthiş bir kıpırdanma var. Başta ülkücüler olmak üzere kanımız kaynıyor. Birçok ülkücü ?Keşke biz de Afrin´de olsaydık.´ diyor. Bugün çağırsalar bugün yine gideriz. Muhtarımız Recep Panay da aynı şeyi söyledi. ?Yaşım 70 ama bugün çağırsalar bir mermi de ben taşırım.? diyen muhtarımızı kutluyorum. Allah bin kere razı olsun böyle vatan sevgisine sahip insanlarımızdan.? diyerek Türk milletinin ne kadar kudretli ve güçlü olduğuna dikkat çekti.

Zeytin Dalı Harekâtı´nı karalayıcı, amacını saptırıcı bir takım açıklamalarda bulunan bölücü unsurların varlığını hatırlatan Başkan Gönül, bölücülere gerekli cevabın sert bir şekilde verildiğini belirterek, ?Kahraman Türk ordumuz, içerisinde Türkmenlerin yer aldığı Özgür Suriye Ordusu ile birlikte operasyonu genişleterek o toprakları terör örgütlerinden temizliyor. Bundan ziyade bu operasyona genel çoğunluk destek verirken; bazı bölücü unsurlar ve mihraklar her zamanki gibi faal durumda. Bugün bu konuda gözaltına alınanlar oldu. Bu konuda emniyet güçlerimiz gerekeni yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuda kesin konuştu ve ?Ezer geçeriz!? dedi. Bölücü unsurlara karşı yıllardır beklediğimiz tavır ve duruş buydu. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin, Kızılcahamam kampında ifade ettiği gibi; gözünü El Bab´a gitmek için karartmış olan 5 bin ülkücü, şuan yıldırım gibi Afrin´e girmek istiyor. Biz her zaman hazırız bir talimat bekliyoruz. Yüce milletimiz, yeri ve zamanı geldiğinde istikbali ve bağımsızlığı adına her şeyi göze alır. Birlikte, beraber aynı kararlar üzerine durabildiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Artık okyanus ötesindeki devletlerin Ortadoğu´daki oyunlarını daha net görüyor ve bu oyunlara karşı daha net tavırlar sergileyebiliyoruz. Şehit olan askerlerimiz var, Reyhanlı´ya atılan roketten ötürü şehidimiz ve yaralılarımız var. Ben Allah´tan şehirlerimize rahmet, yarlılarımıza acil şifalar diliyorum. Dünya şunu iyi bilsin ki vatanımıza göz dikenin gözünü oyarız! Birlik ve berberliğimiz daim olsun inşallah.? dedi.
Zeytin Dalı Harekatı´nın gerekliliğine ve Türkiye´nin dik duruşuna vurgu yapan AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar ise kahraman Türk ordusunun tarihte olduğu gibi yine bu harekatta da destan yazacağını ve bölgeyi terör örgütlerinden temizleyeceğini söyledi.
Konuşmaların arından Abdullah İnpınar, Samet Çipil tarafından Kur´an-ı Kerim tilavetinin arından hep bir ağızdan Fetih Suresi okundu. Programın ardından Başkan Gönül, Ak Parti İlçe Başkanı Fahri Acar ve beraberindekilere Milas Ülkü Ocakları´nın hizmet binasını ve birimleri gezdirdi. Hizmet binasının eski halinin oldukça kötü durumda olduğunu çok iyi bildiğini ifade eden Acar, Milas Ülkü Ocakları Başkanı Gönül´ü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.