Milas´ta Huzur-9 uygulaması başarıyla tamamlandı

Emniyet Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde düzenlediği Huzur-9 uygulaması Milas´ta başarıyla tamamlandı. Uygulama kapsamında çok sayıda şahıs ve araç üzerinde arama yapan Milas polisi, Oscar´ın yardımıyla bir araçta uyuşturucu ele geçirdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 268
Milas´ta Huzur-9 uygulaması başarıyla tamamlandı

Yılbaşı öncesi halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde eş zamanlı Huzur-9 uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında Milas´ta çok sayıda aracın trafik yönünden kontrolü yapılırken; çok sayıda vatandaş da sistem üzerinde sorgulandı. Durdurulan araçlarda ayrıca özel eğitimli uyuşturucu köpekleri tarafından arama yapıldı.
Milas Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin nezaretinde KOM Grup Amirliği ve polis ekiplerinin katılımıyla, Huzur-9 uygulaması çerçevesinde Söke-Milas karayolunda da denetim yapıldı. Şüpheli bir aracı durduran polis, araçtaki 3 kişiyi kaba üst araması yaptı ve aramada 2,19 gram uyuşturucu madde yakaladı. Daha sonra uyuşturucu arama köpeği Oscar ile araçta arama yapıldı. Arama sonucunda toplam 87 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, vatandaşın huzuru ve güvenliği için olumsuz hava şartlarına rağmen görevini başarıyla yerine getiren emniyet personeline teşekkür etti.