Milas Balkonlara Sığmadı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Milas’ta da vatandaşlar, saat 21.00 itibariyle tek yürek oldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik, eşsiz ve duygusal anlar oluşturdu.

Tarih: 27.04.2020 11:07 552
Milas Balkonlara Sığmadı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs sebebiyle evlerde kutlandı.  Bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı evlerde kutlanmasına rağmen coşku ve heyecanından hiçbir şey kaybetmedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde bugün akşam saat 21.00’de hep bir ağızdan vatandaşlar evlerinin pencere ve balkonundan İstiklal Marşımızı okudu.

 

TARİHİ BİR ANA İMZA ATILDI

 

Türkiye genelinde yoğun bir katılımla düzenlenen etkinlikte, Milas Belediyesi de anons yaparak halkı İstiklal Marşımızı okumaya davet etti. Saatler 21.00’i gösterdiğinde Milas halkı da, bayraklarla balonlarla süsledikleri evlerinin balkonlarına ve pencerelerine çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu.

 

Unutulmaz ve bir o kadar da özel bir anlar oluşturan etkinlik, Kovid-19 sürecinde herkese moral oldu.

 

Milas Belediyesi daha sonra cadde ve sokaklardaki hoparlörlerden 23 Nisan şarkıları çalarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına renk kattı.