Milas Sanayi Sitesi´nde Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Muğla´nın Milas ilçesinde büyük bir öneme sahip Milas Sanayi Sitesi Bölgesi´nde, elektrik hatları yer altına alınıyor. Eylül ayında tamamlanması planlanan çalışmalar sonucunda yaklaşık 1.5 Milyon TL.´lik yatırım Milas Sanayi Sitesi esnafının hizmetine sun

Tarih: 01.01.0001 00:00 334
Milas Sanayi Sitesi´nde Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Milas´ta, Emek Mahallesi´nde yeralan, Milas Sanayi Sitesi Bölgesi´nde ADM elektrik tarafından 1.5 Milyon TL.´lik yatırım yapıldı. Yatırım çalışmaları kapsamında Emek Mahallesi´nde yeralan direkler yenilenirken, bölgedeki ve Milas Sanayi Sitesi´ndeki elektrik hatları da yer altına alınıyor.
Yatırım çalışmaları Eylül ayında tamamlanacak
Tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla uzun ömürlü yatırım projeleri gerçekleştiren ADM Elektrik, Milas Sanayi Sitesi Bölgesi´nde yaklaşık 1.5 milyon TL.´lik yatırım bütçesiyle başladığı çalışmalar, Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.
Yatırım projelerinde sanayi bölgeleri için ayrı bir hassasiyet gösteren, bölgenin hızlı gelişen ve değişen yapısını da dikkate alan şirket yetkilileri; yatırım çalışmalarını uzun yıllar tüketici memnuniyetini sağlayacak bir biçimde hazırladıklarını belirtti.