MHP´Lİ Erdoğan: MHP Ömer Halisdemirlerin, Mehmetçiklerin Yanındadır!

MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN Yatağan Milas ilçelerinde temaslarda bulundu. Temasları kapsamında MHP Yatağan İlçe Teşkilatı ve MHP Milas İlçe Teşkilatlarını da ziyaret eden Erdoğan Genel Merkez tarafından yeni atanan ilçe başkanlarına ve

Tarih: 01.01.0001 00:00 263
MHP´Lİ Erdoğan: MHP Ömer Halisdemirlerin, Mehmetçiklerin Yanındadır!

MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN Yatağan Milas ilçelerinde temaslarda bulundu. Temasları kapsamında MHP Yatağan İlçe Teşkilatı ve MHP Milas İlçe Teşkilatlarını da ziyaret eden Erdoğan Genel Merkez tarafından yeni atanan ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz´ın ve il yöneticilerinin eşlik ettiği Erdoğan´ı ilk durağı olan Yatağan´da İlçe Başkanı Yüksel Kocabıyık ve ilçe yönetimi karşıladı. Yeni yönetime ve ilçe başkanına hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Mehmet Erdoğan gündeme dair açıklamalarda da bulundu. Türkiye´nin çok zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Erdoğan ?Ülkemiz terör örgütlerinin ucuz oyunlarıyla diz çökmeyecek kadar büyük bir ülkedir. Binlerce yıllık devlet geleneğine sahip olan Türk Milleti milli devlet yapısına sahip çıkacak kadar da şuurludur. O yüzden Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin de dediği gibi İmanla Yapılan İhanetle Asla Yıkılmayacaktır! ? ifadelerini kullandı.

            Türk Milletinin Türk Devletini Koruma İradesinin Gereği Neyse Yapılmalıdır

Yatağan´daki temaslarının ardından Milas ilçesine geçerek MHP İlçe Teşkilatını ziyaret edip burada partililerle buluşan Erdoğan İlçe Başkanlığına atanan Cengiz Özkaya ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. TSK´nın Celabrus´ta gerçekleştirdiği operasyonlara da dikkat çeken Erdoğan ? Sonucu ne olursa olsun, Türkiye Cumhuriyetini yaşatma irademizi beyan edeceğiz. Türk Milletinin Türk devletini koruma iradesinin gereği ne ise devletin bu konuda yaptığı çalışmaların hem takipçisi hem de şartsız bir şekilde destekleyicisi olacağız. O yüzden TSK´nın Celabrus´ta gerçekleştirdiği operasyona destek veriyor, Ömer Halisdemirlerin, Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu açıkça meyan ediyoruz.? dedi.

Yatağan ve Milas ilçelerindeki ziyaretlerinin ardından Menteşe ilçesine geçen Erdoğan burada da bir düğüne katılarak nikâh şahitliği yaptı. Muğla´daki çalışmalarına devam eden MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan´ın önümüzdeki günlerde Seydikemer ve Fethiye ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacağı öğrenildi.