MHP BODRUM İLÇE BAŞKANI TOSUN

Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi OASİS Nurol Kültür Merkezinde İlçe Başkan Adayları Cengizhan Sancar ve Mehmet Tosun yarıştı. Kongre sonunda, 260 oy alan Mehmet Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 473
MHP BODRUM İLÇE BAŞKANI TOSUN

MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet TOSUN

Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi OASİS Nurol Kültür Merkezinde İlçe Başkan Adayları Cengizhan Sancar ve Mehmet Tosun yarıştı. Kongre sonunda, 260 oy alan Mehmet Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçildi.

 Geçmiş dönem Muğla Milletvekili Metin Ergun ile birlikte MHP Muğla İl Yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cemil Gündüz, Sağlık Bakanlığı Personel eski Genel Müdürü Dr.Ali Çelik, Muğla İlçelerinin MHP’li Başkanları, Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri, Gündoğan geçmiş dönem Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Mumcular geçmiş dönem Belediye Başkanı Birol Aydın, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası geçmiş dönem başkanı Mustafa Danacı, AK Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Türkiye İşçi Partisi Bodrum ilçe Örgütü heyeti ve MHP’liler katıldı.

 Oylarını kullanan Asım Başaran, Mehmet Tosun ve Cengizhan Sancar seçimin Bodrum ve teşkilatları için hayırlı olması dileğinde bulundular. Saat 17:00’ye kadar süren oy verme işlemi sonunda beklendiği gibi 300 üzerinde delege oy kullandı.

Buna göre 260 oy alan Mehmet Tosun MHP Bodrum ilçe Başkanlığına seçilirken, rakibi Cengizhan Sancar ise 46 oy aldı. Sonuçların belli olmasının ardından birlik ve beraberlik mesajları verilirken, MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Tosun duygularını şöyle dile getirdi;

Bugün MHP en önemli günlerinden birini yaşadı. Bir demokrasi şölenine şahit oldunuz. Bu seçimin kaybedeni yok. Bu seçim MHP’ye gönül veren, gönlünde ülke sevdasına Bodrum sevdasına yer olan yek bayrak tek dil tek millet diyen herkesin seçimi. Cengizhan kardeşimi de tebrik ediyorum. O da benim kardeşim. Bizim bundan sonraki amacımız, Asım Başaran’ın bıraktığı yerden birlik ve beraberlik  içerisinde onunda fahri başkanlığında MHP yoluna devam edecek. Ama emin adımlarla kurumsallaşarak üye sayısını 3 bin 4 bin 5 binlere taşıyarak devam edecek. Benim partide bir görevim yok. İnşallah göreve başladığımız günden itibaren ilk önce bu partiye yıllardan bu yana gönül vermiş şu anda üyelikleri olmayan arkadaşlarımızdan başlamak üzere tüm Bodrumluları hemşerilerimizi MHP’ye bekliyoruz. MHP gücüne güç katacak. Bodrum’un sorunlarına duyarlı ülke meselelerine duyarlı bir MHP olacak. Biz biriz. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Başta kadınlarımızdan gençlerden başlayarak üye sayımızı arttıracağız. Bilgisayarı kullanan, interneti kullanan ama akşam kafası estiği gibi kafasına göre yazı yazan değil, Bodrum’a katkı sağlayacak şekilde sosyal medyayı kullanan bir MHP olacak. O yüzden gecenin bir vaktinde kafası estiğinde ya dur Asım başkana bir giydireyim, şu Mehmet Tosun’a da bir giydireyim olayı olmayacak. Arkadaşlar birbirimize giydirmenin bir anlamı yok. Biz sizleri seviyoruz. Biz yıllarımızı verdik Asım başkan kadın kollarımızla üyelerimizle birlikte. Hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu zafer hepimizin. Asım başkanım biz sizi istasyonda indirmiyoruz. İnşallah hep beraber yeni bir trene biniyoruz. O tren içerisinde de MHP’yi Bodrum’dan başlamak üzere önce genelde sonra yerelde iktidara taşıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın.”  

 

MEHMET TOSUN’UN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ…

Mehmet Tosun’un yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Ahmet Özkeskin, Cemil Haldız, Osman Bilgin, Saliha Oktay, Engin Galipoğlu, Haşim Işık, Melek Topçu Yılmaz, Orhan Vedat Gürsoy, Nevzat Kamber, Öncel Erkal, Arzu Güzel, Haydar Maden, Ali Çalıkoğlu, Adem Karadaş, Av.Nurseren Güler, Kamil Sezgün, Hülya Yayla, Aydoğan Karakaş.