Menteşe 2. Etap TOKİ 1+1 ve 2+1 fiyatlarında indirim

Menteşe ilçesinde TOKİ 2. Etap konut fiyatlarının açıklanmasının ardından oluşan kamuoyu baskısı sonrası 1+1 ve 2+1 konut fiyatlarında yeni düzenleme yapılacağı açıklandı. AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk ve Hasan Özyer´in TOKİ Başkanı Mehmet Ergü

Tarih: 01.01.0001 00:00 232
Menteşe 2. Etap TOKİ 1+1 ve 2+1 fiyatlarında indirim

Menteşe ilçesinde TOKİ 2. Etap konut fiyatlarının açıklanmasının ardından oluşan kamuoyu baskısı sonrası 1+1 ve 2+1 konut fiyatlarında yeni düzenleme yapılacağı açıklandı. AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk ve Hasan Özyer´in TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yaptıkları görüşme sonrası 1+1 ve 2+1 fiyatlarında yüzde 15´lere varan indirim yapıldığı açıklandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk TOKİ Başkanı ile yaptıkları görüşme sonrası yaptığı açıklamada, ?TOKİ tarafından Muğla´da yapılan 2. Etap konut fiyatlarının açıklanmasının ardından Muğlalı hemşehrilerimizden gelen yoğun tepkileri Muğla Milletvekilleri olarak TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan´a ilettik. Yaptığımız görüşme sonrasında Muğla´da yapımı süren 2. Etap TOKİ Konutlarından 1+1 ve 83 Metrekare olan konutların fiyatının en düşük 146 ila 154 arasında fiyatlarla başlamasını, 2+1 ve 103 Metrekare olan konutların fiyatlarının ise en düşük 183 ila 207 Bin liradan başlaması konusunda mutabakata vardık. Bu rakamlar satışa sunulan konutun konumuna göre değişecektir. Ayrıca şartnamede bulunmayan Muğla´da çalışma ve ikametgâh şartını da sözleşmeye koydurduk. Muğla´da yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeyi amaçlayan bu girişimimizi siz Muğla´lı hemşehrilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum? dedi.