Mehmet Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum Yarımadası genelindeki ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 208
Mehmet Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde İYİ Parti´nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında sırasıyla Bodrum Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İlçe Emniyet müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Bodrum Ticaret Odası´na ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlere Başkan Adayı Mehmet Tosun´un yanı sıra İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve beraberindekilerin ilk ziyareti Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz oldu. Kaymakam Bekir Yılmaz´ı makamında ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, Bodrum Yarımadası´nın İYİ Belediyecilikle tanışması için yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi. Kaymakam Yılmaz ise Başkan Adayı Mehmet Tosun´a seçimlerde başarılar diledi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin makamında ziyaret edildi.

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve beraberindekilerin üçüncü ziyareti ise Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez oldu. Yarımadada yer alan esnaflarla ilgili bilgi alan Başkan Mehmet Tosun´un sonraki ziyareti Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası oldu. Oda Başkanı Hasan Kablı ve Yönetimi tarafından karşılanan Mehmet Tosun ve Beraberindekiler, burada Bodrum Yarımadası´ndaki şoför esnafının yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Günün son ziyareti ise Bodrum Ticaret Odası´na yapıldı. Oda Başkanı Mahmut Kocadon ve Yönetimini ziyaret eden Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum´un hak ettiği değeri kazanabilmesi için var güçleri ile çalışacaklarını belirtti. Oda Başkanı Mahmut Kocadon ise Başkan Tosun ve ekibine seçimlerde başarılar diledi.