Mayıs´ta Azerbaycan´dan Bodrum´a direkt uçuş planı

Bodrum´u yurt içi ve yurt dışında tanıtma faaliyetlerini sürdüren Bodrum Tanıtma Vakfı, 06-08 Nisan 2017 tarihleri arasında Azerbaycan´ın Bakü şehrinde düzenlenen 14. Uluslararası AITF Bakü Turizm Fuarına katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 292
Mayıs´ta Azerbaycan´dan Bodrum´a direkt uçuş planı

Bodrum´u yurt içi ve yurt dışında tanıtma faaliyetlerini sürdüren Bodrum Tanıtma Vakfı, 06-08 Nisan 2017 tarihleri arasında Azerbaycan´ın Bakü şehrinde düzenlenen 14. Uluslararası AITF Bakü Turizm Fuarına katıldı.

 

14. Uluslararası Bakü AITF Turizm Fuarının ilk günü Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de Türkiye standını ziyaret edenler arasındaydı. Bodrum Tanıtma Vakfı üyesi turizmciler ve Bodrum Tanıtma Vakfı yetkilileri de fuarda yer alarak tur operatörleri ile görüşmeler yaptı. Yapılan görüşmeler sonucunda 2017 yılı turizm sezonunda Summer Tour tarafından Mayıs ayı itibarıyla her gün Azerbaycan´dan Bodrum´a direkt uçuşların gerçekleştirilmesi planlanırken; Coral Travel tarafından da haftada iki kez Azerbaycan´dan Bodrum´a direkt seferler planlandı. BOTAV yetkilileri, 2017 yılı turizm sezonunda geçen yıla oranla Azerbaycan´dan Bodrum´a gelecek turist sayısında artış öngördüklerini belirtti.

 

Dünya markası Bodrum´u tanıtmak için her yıl 30´a yakın turizm fuarına katıldıklarını, direkt uçuşlarla da Bodrum´un önünün daha da açılmasını bekledikleriniifade eden Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi:

 

?Ülkemiz turizm ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan turizm kentlerimizin başında gelen Bodrum yarımadamızı yaptığımız çalışmalarla tanıtmaya devam ediyoruz. Bodrum Tanıtma Vakfı olarak Bodrum´a gönül vermiş turizmcilerimiz ve yatırımcılarımızla birlikte Bodrum´u geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaşanan olumsuzlara rağmen bu mücadelemizi bırakmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. Bu yönümüzle Bodrum olarak hem ülkemize hem de dünyaya örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Birlik beraberlik olduğu sürece inanıyorum ki güzellikler de hemen ardından gelecektir. Çalışmalarımızla Bodrum, yakın bir gelecekte tüm dünyada çok daha fazla merak uyandıran bir kent olarak anılmaya başlayacak ve bu da ülkemizin dışa açılan en medeni kapısı Bodrum´un geleceğine ışık tutacaktır.  Yeter ki bizler inanalım, birbirimizi sevelim ve mücadelemizi sen ben demeden hep birlikte verelim.?