Liseli genç boğularak hayatını kaybetti

Çorum´da yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Hakan Karıncalı tatil için geldiği Marmaris ilçesinde boğularak can verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 249
Liseli genç boğularak hayatını kaybetti

Çorum´da yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Hakan Karıncalı tatil için geldiği Muğla´nın Marmaris ilçesinde boğularak can verdi.

Olay, ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Orhaniye Mahallesi Kızkumu Plajı´nda meydana geldi. Samsun Veteriner Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Hakan Karıncalı tatil için ailesiyle birlikte Marmaris´e geldi. üzme bilmeyen genç, Kızkumu´nun suyun içinden yürüyerek gidilen sığ bölümünden 30 metre kadar ilerledi. Bu sırada derinde yüzmek isteyen genç dalgalara kapılarak suda kayboldu. Aile bir süre sonra Hakan Karıncalı´nın kaybolduğunu fark edip jandarmaya haber verdi. Plajda kaybolan genci bulmak için çalışma başlatıldı. Marmaris´ten çağrılan 3 dalgıç yaklaşık 4 saatlik çalışmanın sonunda suyun 10 metre altında gencin cansız bedenine ulaştı. Evlatlarının ölüm haberini alan anne ve babası sinir krizleri geçirdi.

Denizde boğularak genç yaşta hayata veda eden Hakan Karıncalı´nın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Karıncalı´nın cenazesinin memleketi Çorum´da yarın toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.