KUMAR OPERASYONU

Deve güreşiyle ilgili bir dernek lokaline polis ekipleri baskın düzenledi. Baskında, lokalin kumarhane olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 227
KUMAR OPERASYONU

Milas´ta deve güreşiyle ilgili bir dernek lokaline polis ekipleri baskın düzenledi. Baskında, lokalin kumarhane olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Milas´ta deve güreşi adı altında kurulan bir derneğin lokaline polis ekipleri gece yarısı baskın düzenledi. Baskında, lokalin üniversite öğrencisi çalışanlarıyla birlikte kumarhaneye döndürüldüğü görüldü.

Tabakhane Caddesi´ndeki bir lokalde kumar oynatıldığı ihbarını alan Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, gece saatlerinde baskın düzenledi.

TELSİZLE HABERLEŞİYORLAR

Kumarhane çalışanlarının olası bir polis baskını öncesinde haberdar olmak için telsiz sistemi de kullandıkları anlaşıldı. Polis ekipleri bunu bildiklerinden, dışarıdan iki gözetçiyle kontrol edilen lokale oyuncu kılığında polis memuru soktu. Görevli memurun haber vermesiyle içeri giren ekipler, gördükleri karşısında şok oldu.

İçeride bulunan 40 kişinin tombala olarak bilinen şans oyununu, özel hazırlanan düzenek başında para karşılığında oynadığı, cihazlara itirazlar sırasında kullanılmak üzere özel kamera sistemleri yerleştirildiği fark edildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla içeride bulunan oyun pulları, yaklaşık Bin lira nakit para, oyun kartları, oyun makinesi gibi aletler ele geçirildi.

Lokalde bulunan 41 kişi ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Şahıslara kumar oynadığı için 219, sigara içtikleri için de 105´er lira idari para cezası uygulandı. Dernek yöneticisi olduğu belirtilen M.K. adlı kişiye kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçundan soruşturma açıldı.