AK PARTİ ADAYLARI KARADENİZLİLER ŞENLİĞİNE KATILDI

Bodrum Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğince organize edilen şenlik, Kızılağaç mevkisindeki arenada gerçekleştirildi. Yüzlerce kişinin horon teptiği şenlikle Muğla`da Karadeniz fırtınası esti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 194
AK PARTİ ADAYLARI KARADENİZLİLER ŞENLİĞİNE KATILDI

Bodrum Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğince organize edilen şenlik, Kızılağaç mevkisindeki arenada gerçekleştirildi. Yüzlerce kişinin horon teptiği şenlikle Muğla`da Karadeniz fırtınası esti.

Muğla`nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 3. Bodrum Karadenizliler Yayla Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğince organize edilen şenlik, Kızılağaç mevkisindeki arenada gerçekleştirildi. Şenlikte Karadeniz türküleri söylendi, yöresel yemekler yendi. Şenlik alanında kurulan çadırlarda, Karadeniz`in ünlü yemeklerinden kuymak (mıhlama), lahana çorbası, Laz böreği, Akçaabat köftesi, hamsi kuşu, kaygana, hamsi köfte ve ayran satışa sunuldu. Karadenizli sanatçıların söylediği türkülerle, Karadenizliler horon tepti. Mesut Yar`ın sunduğu şenliğe, uzaylı sanatçı diye bilinen Mustafa Topaloğlu`da katıldı.

Hasan Özyer "Karadenizliler bu ülkenin teminatıdır"

Karadenizliler Şenliğine Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Mehmet Yavuz Demir`de katıldılar. Karadenizliler’in horon coşkusunda eşi Karadenizli olan Ak Parti Milletvekili Adayı Hasan Kökten`de yer aldı. Horon sırasına girerek dakikalarca oynadı.

Ak Parti milletvekili adayları kurulan çadırları ziyaret etti. Ziyaret sırasında Karadenizliler, "Siz bize Recep Tayyip Erdoğan`ın emanetisiniz" diyerek yoğun ilgi gösterdiler. Karadenizliler Şenliği`nde siyasi parti temsilcilerine 3`er dakikalık konuşma hakkı tanındı. Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer "Karadenizliler bu ülkenin teminatıdır" dedi. Özyer "Karadenizli denince aklımıza vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan, çalışkan, fedakar insanlar geliyor. Sizler hepp bu ülkenin teminatı oldunuz. Gittiğiniz her yerde renkli kişiliğinizle, güzel ve zengin kültürünüzü getirdiniz. İyiki geldiniz, iyiki Bodrum`dasınız, İyiki varsınız. Bugün şenlik güzel. Ama bu yerin daha güzel daha iyi olması lazım. Bu konuda bize görev düşerse sonuna kadar yardımcısı olacağım. Ben 21. ve 22.dönem milletvekilliği yaptım. Fethiyeliyim ama Bodrum`da, Milas`ta, Muğla`da her yerde oluyorum. Sizleri çok seviyorum" dedi.

Hasan Kökten`de eşinin Karadenizli olduğunu söyleyerek "Büyük usta Recep Tayyip Erdoğan`ın söylediği gibi tek vatan, tek millet tek devlet, hedef 2023" dedi.