KÖYCEĞİZ CHP´DE YENİDEN ÜNOĞLU DÖNEMİ

Köyceğiz CHP İlçe Başkanlığı olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu 75 oyla seçimi kazandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 764
KÖYCEĞİZ CHP´DE YENİDEN ÜNOĞLU DÖNEMİ

Köyceğiz CHP İlçe Başkanlığı olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu 75 oyla seçimi kazandı.

Köyceğiz Belediye düğün salonunda yapılan olağan kongrede mevcut İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu ile birlikte Hüseyin Erol, İlçe Başkanlığı için yarıştı. Yoğun katılımın olduğu olağan kongreye CHP Muğla Milletvekilleri Av. Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Prof. Dr. Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, çevre ilçelerin ilçe başkanları ile birlikte partililer ve vatandaşlar katıldı.

Olağan kongrede çoğunluğun sağlanmasının ardından siyasi konuşmalara geçildi. CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr.Nurettin Demir yaptığı konuşmada ülkenin her geçen gün karanlığa doğru gittiğini belirterek faşist bir yönetimin iş başında olduğunu belirtti.

Demir, iki adaylı kongredeki gerginliği gidermek için ise CHP´nin %25 oyu olduğunu belirterek, ?´İç çekişmelerle zaman harcamamak gerekiyor, enerjinin parti dışı güçlere karşı CHP´nin büyütülmesi noktasında kullanılması lazımdır´´ dedi.

Ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise; ?´Birbirimizi sevelim, insan sevmenin sermayesi yoktur. Bu gün burada iki güzel arkadaşımız yarışıyorlar, bundan hepimizin memnun olması gerekiyor. Demokrasi içinde medenice yarışmak ancak CHP´nin yapabileceği bir seçimdir. Her iki aday arkadaşımıza da başarılar diliyorum´´ dedi.

İlçe Başkan adaylarının konuşmalarının ardından seçime geçildi. 125 delegenin oy kullandığı seçimde 2 oy geçersiz sayıldı. 123 oyun 75´ini mevcut İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu, alırken diğer aday Hüseyin Erol 48 oy aldı.

Köyceğiz CHP olağan kongresinde seçimi kazanan Nazmi Ünoğlu Başkanlığında oluşan listede yönetim kuruluna Mehmet Ali Ayhan, Zafer Aytekin, Ayşe Çevik, Ömer Ene, Çetin Gökpınar, K. Çağrı Koç, Egemen Sarı, İskender Sertkaya, Mehmet Özbek, Melda Özden, Erol Yıldız, Hayal Yıldız seçildi.

Köyceğiz CHP İl kongre delegeliklerine ise Sami Acar, Zafer Aytekin, İsmail Boydaş, Devrim Çetin, Reşit Çimen, Orhan Durmaz, Fatih Ekinci, Ömer Ene, Çetin Gökpınar, Fatma Güngör, Ahmet Korkmaz(Mehmet oğlu), Ahmet Korkmaz(Turgut oğlu), Haludun Korkmaz, Turan Merpez, Fevzi Okulu, Hüdayi Örnek, İskender Sertkaya, Nazmi Ünoğlu, Celal Yenidünya, Hayal Yıldız, Durmuş Yücel seçildi.

Seçimlerin ardından her iki adayında birbirlerini tebrik etmelerinin ardından konuşan Nazmi Ünoğlu, ´´Hüseyin kardeşimle birlikte yarışa girdik. Kendisine çok teşekkür ederim. Bundan sonra hep birlikte CHP için çalışacağız. Bir olacağız iri olacağız diri olacağız´´ dedi.