KOCADON DESTEK HİZMETLERİNİ ZİYARET ETTİ

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi bünyesinde yerel seçimlerin ardından faaliyetlerine başlayan Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 288
KOCADON DESTEK HİZMETLERİNİ ZİYARET ETTİ




Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi bünyesinde yerel seçimlerin ardından faaliyetlerine başlayan Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret etti.  
30 Mart yerel seçimlerinin ardından Bodrum Belediyesinde başlayan yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında 9`dan 19`a çıkarılan müdürlükler arasında bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Turgutreis Mahallesi`ndeki Bodrum Belediyesi Turgutreis ek hizmet binasında konuşlanan Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ziyarette bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon`u, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya karşıladı. Başkan, Müdürlük bünyesindeki İhale ve Satın Alma, Depo, İdari İşler ile Atölyeler birimlerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Kocadon, Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Satın Alma Birimi kurduklarını ve belediyenin tüm satın alma işlemlerinin artık bu birim tarafından yapılmaya başlanıldığını ifade ederek şöyle konuştu:  "Destek Hizmetleri Müdürlüğünü kurmamızdaki en büyük amaç; hem satın alma konusunda hem de araç tahsisleri konusunda belediye içerisinde bir düzen oluşturmak ve işlerin çok daha koordineli bir şekilde yürütülmesini sağlamaktır. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz Atölyeler Birimi, tüm yarımadada belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda boya, badana, marangozluk, demir işleri vb. işlerle ilgili çalışmalarına başlamıştır. Belde belediyelerinin kapanmasıyla devrolan araçlar üzerinde yaptığımız incelemeler sonucunda hazırladığımız rapor doğrultusunda ise belirlenen araç ihtiyaçlarını kiralama yöntemiyle karşıladık. Ayrıca ekiplerimiz tüm araçların ve taşınırların envanter çalışmalarını tamamladı. Devrolan araçların işler hale getirilmesi için bu dönem belediye kademesini de yeniden yapılandırdık