Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı´ndan ziyaret

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı yöneticileri ile basketbolcular, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´u ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 210
Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı´ndan ziyaret

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı yöneticileri ile basketbolcular, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´u ziyaret etti. 

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Menajer Umut Lafatan, Takım Başantrenörü Derya Özyer, Takım Kondisyoneri Rıdvan Kaçar, Masör Recep Polat, takım sponsoruKırçiçeği Restoran sahibi Meryem Dilşadİpbaş ile takım oyuncuları katıldı.

Spora ve sporcuya destekleri dolayısıyla Başkan Mehmet Kocadon´a teşekkür eden takım yöneticileri, 14 Mayıs Pazar günü saat 16.00´da Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu´nda Ankara Ormanspor ile oynanacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi Play-Off Final Gurubu maçına da Başkan Kocadon´u davet ettiler. 

Sporun insan hayatındaki önemine değinen Başkan Kocadon, ?Dünya turizminin en üst liginde olan Bodrum´un kadın basketbol takımının da en üst ligde olması, bizim en büyük dileğimiz. Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımımızın final maçlarını kazanarak üst lige çıkacağına inancımız tam. Sizlere final maçlarında başarılar diliyorum. Spor bizler için hayat felsefesi haline geldi. Bu sebeple de Bodrum´da spora her zaman önem veren ve sporu ön planda tutmaya çalışan bir belediye başkanıyım.? şeklinde konuştu. 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor´un şampiyonluğunu da kutlayan takım yöneticileri Başkan Kocadon ile spor üzerine bir süre sohbet etti. 

Takım, ziyaret sonunda ise Başkan Mehmet Kocadon´a 48 numaralı formayı hediye etti.