KAVGA EDEN KÖPEKLERİ AYIRMAYA ÇALIŞAN VATANDAŞ YARALANDI

Bodrum ilçesinde, köpek kavgasını ayırmaya çalışan bir kişi yaralandı. Vatandaşın zor anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 168
KAVGA EDEN KÖPEKLERİ AYIRMAYA ÇALIŞAN VATANDAŞ YARALANDI

Bodrum ilçesinde, köpek kavgasını ayırmaya çalışan bir kişi yaralandı. Vatandaşın zor anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Gündoğan mahallesinde bulunan Balıkçı kahvehanesinde meydana gelen olayda iki köpeğin kavgasını ayırmaya çalışan TEMA Gönüllüsü Haluk Ortaç yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kavgada Ortaç´ın Golden cinsi ´Dost´ adlı köpeği ile kahvehaneye geldiği anlarda çevrede bulunan sokak köpeklerinin saldırısına uğradığı görülüyor. Dost isimli köpeğine saldıran sokak köpeklerini ayırmak isterken Ortaç, bir anda köpeklerin arasında kalıyor. Köpeğini korumak isteyen Ortaç, elinden ve kolundan köpek ısırıkları sonucu yaralanıyor. Kahvehanede bulunan vatandaşlar da köpekleri ayırmak için büyük çaba gösteriyor. Kahvehane içerisinde kavgaya devam eden köpekler ortalığı birbirine katıyor. Olaydan sonra birçok vatandaşın da köpekler tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi.

Olayı anlatan Ortaç, köpeklerin bir anda saldırdığını belirterek, "Köpeğimle gezintiye çıktık ve balıkçılar kahvesine geldik. O sırada köpekler boğuşmaya başlayınca birbirine zarar vermesin diye aralarına girip ayırmaya çalıştım. Yere düştüm ve köpeklerden biri sağ kolumu ısırdı. Kıyafetim kalın olduğu için dişleri tenime fazla girmedi" dedi.

Ortaç, çok fazla sokak köpeği olduğunu bunun en büyük nedeninin de yazın tatilcilerin aldıkları kedi ve köpekleri giderken sokağa bırakmalarından kaynaklandığını söyledi.

Öte yandan yaşanan olay sonrasında Balıkçılar kahvesinin panosuna ise "Balıkçılar kahvesine köpekle girmek yasaktır" yazısı asıldı.