Karaovalı Çocuklar Tarihimizi Prof. Dr. Timur Bilgiç´ten Dinledi

Prof. Dr. Timur Bilgiç yaptığı konuşmada ?Bu gün gerçekten hayatımın en mutlu günlerinden birisiydi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 252
Karaovalı Çocuklar Tarihimizi Prof. Dr. Timur Bilgiç´ten Dinledi

Prof. Dr. Timur Bilgiç yaptığı konuşmada ?Bu gün gerçekten hayatımın en mutlu günlerinden birisiydi. Hayalimin gerçeğe gerçekten dönüştüğünü görmek beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz. Sadece yol gösterenlerden, konuşanlardan, mış gibi, muş gibi yapanlardan olmadığımızı göstermekten dolayı ayrıca mutluyum. Mumcular merkezdeki Karaova Halk Kütüphanesi´nin bu haftaki konuğu Prof. Dr. Timur Bilgiç´ti. Anne babalarıyla birlikte gelenler, arkadaşlarıyla gelenler derken kütüphanemizde kelimenin tam anlamıyla oturacak yer kalmadı.
Türkiye tarihini kütüphanemizi dolduran çocuklara anlatan Prof. Dr. Bilgiç bugünümüzü borçlu olduğumuz Mustafa Kemal Atatürk´ü anlatırken Karaovalı çocuklarımızın gözleri doldu. Kütüphanemizdeki söyleşiye büyük bir ilgi gösteren çocuklarımızın sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Timur Bilgiç eğitimin önemine dikkat çektiği konuşmasının ardından ailelere de de büyük bir sorumluluk düştüğünü söyledi.
Prof. Dr. Bligiç ailelerden çocuklarına bilgisayar oyunlarıyla meşgul olmak yerine kitap okuyarak zaman geçirmeleri için her türlü fedakarlığı yapmalarını istedi. Prof. Dr. Timur Bilgiç´in dışında Karaova Halk Kütüphanesinin bugün bir konuğu daha vardı. Bodrum Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ünal da yaptığı ziyarette Karaova Derneği Başkanı Ali Öztürk´e ellerinden gelen her türlü desteği vereceğinin sözünü de verdi. Mehmet Ünal´a kütüphane hakkında bilgi veren Ali Öztürk, bir turizm kenti olan Bodrum´da dil eğitiminin çok önemli olduğu söyledi. Bodrum Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ünal da bu konuda başta eğitimci olmak üzere her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarının müjdesini verdi.Burada emeği geçen başta Çiğdem Sarı ve muhtarlarım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Çok önemsediğim bir başka programda çok yakında görüşmek üzere. Yakınmak yerine bişey yapmalı heyyyy bişey yapmalı.?dedi.