Kadınlar Bölgesel Ligde Kuralar Çekildi.

Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübünün bu sene ilimizi temsil edeceği, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde yeni sezon fikstürü çekildi.

Tarih: 15.09.2021 09:28 3049
Kadınlar Bölgesel Ligde Kuralar Çekildi.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) YouTube kanalından da canlı yayınlanan kura çekimine; TBF Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

27 takımın katıldığı kura çekiminin ardından oluşan yeni sezon da Muğla Karya GSK,İzmir BŞB, Turgutlu Belediye, Kepez Belediye ve Isparta İskuder Tekespor'un yer aldığı 5 li C grubunda yer aldı.

İlk karşılaşmasını deplasmanda Isparta İskuder ile oynayacak olan Karya GSK Kadın Basketbol takımımız ikinci hafta Muğla Atatürk Spor Salonunda Kepez Belediye'yi konuk edecek.

Zorlu bir kura çektiklerini belirten Muğla Karya GSK Başkanı İlker Cömert, 21 Eylül de Menteşe Spor Salonunda yapacağımız ilk antrenman ile sezonu açacağız. Bu sıra 2 günlük bir TRY OUT yapacağız. Pandemi nedeni ile takımlar geç toplandı, grubumuzda iki çok iyi takım var.  Geçen sene play off oynayan takımlarla eşleştik. Biz bu sene ligi tanıyıp Kadın Basketbolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Ayrıca Erkekler Bölgesel Basketbol Ligine de katılacağız. Muğla da yeniden bir basketbol heyecanı oluşturmak istiyoruz.

Tüm Muğlalı Basketbol severleri maçlarımıza bekliyoruz dedi.

İki devreli oynanacak lig de ilk 2 sırayı alan takımlar ve en iyi iki 3.cü bir üst tura yükselmeye hak kazanacak. İlk karşılaşmasını deplasmanda Isparta İskuder ile oynayacak olan Karya GSK Kadın Basketbol takımımız ikinci hafta Muğla Atatürk Spor Salonunda Kepez Belediye'yi konuk edecek 3.haftayı  ise bay geçirecek.