Kadın Sürücü Aracıyla Dükkana Daldı

Bodrum´da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir iş yerine girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü iş yerinde 30 bin TL maddi hasar oluştu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 127
Kadın Sürücü Aracıyla Dükkana Daldı

Akşam saatlerinde Turgutreis Caddesi üzerinde seyreden Melek Cabar idaresindeki otomobil, Hamam Sokak Kavşağı´na yaklaştığı sırada, iddiaya göre, sürücünün aniden rahatsızlanması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan otomobil, cadde kenarındaki Devrim Altay´a ait şarküteri dükkanına girdi. Kazada sürücü ve yanında yolcu olarak seyreden bir kadın ile çocuk büyük panik yaşadı. O esnada işletmede ise kimsenin olmadığı bildirildi.
İşletme sahibi Timur Altay basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ?Aracı kullanan arkadaş galiba rahatsızlık geçirmiş. Süratle dükkanın içine girmiş. Markete kardeşim bakıyordu. O da o esnada karşıya geçmiş, markette kimse yokmuş? dedi.
Kazadan 2 dakika önce dükkandan çıkarak yolun karşısına geçen işletmecinin kardeşi Timur Altay ise, ?Kazadan 2 dakika önce karşıya geçtim. Bir baktım araba hızlı bir şekilde geldi, direk dükkana girdi. Şans eseri ben 2 dakika önce karşıya geçmiştim. Dükkanda yaklaşık 30 bin TL civarında hasar var? diye konuştu.
Mahalleli ise bölgede sık sık kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden caddede önlem almasını istedi.