Kadın Akademisi 20 Aralık´ta Bodrum´da kadın patronları buluşturacak

Türk Ekonomi Bankası´nın (TEB) kadın patronlara ulaşarak potansiyellerini açığa çıkarabilmelerine destek olmak amacıyla başlattığı TEB Kadın Akademisi, 20 Aralık Çarşamba günü Bodrum´da düzenlenecek. TEB ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlik Bodrum Marina

Tarih: 01.01.0001 00:00 305
Kadın Akademisi 20 Aralık´ta Bodrum´da kadın patronları buluşturacak

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kadın Bankacılığı ile kadın patronları desteklemek ve iş hayatındaki varlıklarını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. TEB´in kadın patronların işlerini geliştirmeye yönelik bilgi ihtiyacını karşılama ve onları ilham veren başarılı iş kadınlarıyla bir araya getirme hedefiyle başlattığı Kadın Akademisi´nin yeni etkinliği 20 Aralık Çarşamba günü Bodrum Marina Vista Otel´de gerçekleşecek.

 

TEB ev sahipliğinde, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´un katılımıyla düzenlenecek etkinlik, ActionCOACH Türkiye İşletme Koçu Ayşegül Akşak´ın "Ezber Bozan Pazarlama Teknikleri" başlıklı eğitimi ile devam edecek.

 

Kadın patronlara yönelik ürün ve hizmetler

TEB, Kadın Bankacılığı ile işletmelerini büyütebilmeleri için gereken finansman desteği, bilgiye ulaşma, yeni pazarlara erişim, networking kurma gibi kilit konularda kadın patronlara özel eğitim, danışmanlık ve mentorluk alma olanakları sunuyor. Bu sayede kadın patronlara iş hayatının çeşitli alanlarında karşılaştıkları engelleri aşmaları konusunda bütünlüklü bir destek veren TEB, kadın patronların global dünya ile rekabet edebilecek seviyeye ulaşması ve istikrarlı bir büyüme elde edebilmeleri için finansmana erişimlerini de kolaylaştırıyor.

 

Bu yönde maddi teminatsız kredi ve özel finansman paketleri geliştiren TEB, Kadın Patrona Özel EBRD Kredisi, KGF Kadın Patron Destek Kredisi, Altın Teminatlı Kredi, Kadın Bankacılığı Masraf Paketi, Kadın Bankacılığı Ürün Paketi gibi avantajlı bankacılık hizmetlerinin biraraya getirildiği özel masraf paketleri sunuyor.