JANDARMA YOL KONTROLÜNDE ESRAR ELE GEÇİRDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin Muğla´nın giriş ve çıkışlarında düzenli olarak gerçekleştirdiği yol kontrolleri sürüyor. 24 saat süreyle değişik noktalarda alınan arama kararı doğrultusunda kontrol noktalarında denetim yapılırken, şüphelil

Tarih: 01.01.0001 00:00 140
JANDARMA YOL KONTROLÜNDE ESRAR ELE GEÇİRDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin Muğla´nın giriş ve çıkışlarında düzenli olarak gerçekleştirdiği yol kontrolleri sürüyor. 24 saat süreyle değişik noktalarda alınan arama kararı doğrultusunda kontrol noktalarında denetim yapılırken, şüphelilerin yanında, çalıntı araç, uyuşturucu ve yasa dışı göçmen kaçaklığına karşı da önlem alınıyor.

İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı Ula İlçe Jandarma Komutanlığı´na bağlı ekipler tarafından narkotik köpeğin de dahil olduğu yol kontrolünde uyuşturucu madde ele geçirildi. Çıtlık Mahallesi kavşağında durdurulan bir araçta yapılan aramada A.T. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 30 gram, arka yolcu koltuğu paspasının altında 50 gram ve bagajdaki valiz içinde yapılan aramada ise kavanoz içinde 70 gram olmak üzere toplam 150 gram içime hazır kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Araç içinde bulunan üç kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.