İZNE GELECEKTİ, ACI HABERİ GELDİ

Hakkari´deki terör saldırısında şehit olan Seydikemerli Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen´in izne gelmeyi planladığı ortaya çıktı. Oğlundan gelen acı haberle yıkılan baba, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 190
İZNE GELECEKTİ, ACI HABERİ GELDİ

Hakkari´deki  terör saldırısında şehit olan Seydikemerli Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen´in izne gelmeyi planladığı ortaya çıktı. Oğlundan gelen acı haberle yıkılan baba, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Hakkari´nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde şehit olan 16 askerden birisinin Seydikemerli araç şoförü Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen olduğu öğrenildi. Ergen´in Muğla´nın Seydikemer ilçesine bağlı Esen Mahallesi´nde yaşayan ailesine acı haber verildi. Mehmet ve Hacer Ergen çiftinin 3 çocuğundan en büyüyü olan evin tek erkek çocuğu Adnan Ergen´in şehit olduğunun duyulmasının ardından yüzlerce kişi şehidin evine akın etti. Bayan subay anne Hacer Ergen´i teselli etmeye çalışırken, evlat acısına dayanamayarak kalp krizi geçiren baba Mehmet Ergen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 10 aylık asker olan Ergen´in ailesinin onay vermemesine rağmen kendi isteğiyle orduya katıldığı ifade edildi.

Kullandığı zırhlı personel taşıyıcının saldırıya uğraması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen´in Ramazan Bayramı´nda izne gelemediği, sosyal medyadan bayramını kutlayan arkadaşına, ?Abi iyiyim çok şükür. Eylülün 5´i veya 9´u gibi izne geleceğim Allah´ın izniyle? şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı.