İyi Parti Bodrum´da Görev Değişimi

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı´nda görev değişimi yapıldı. Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bodrum Belediyesi Meclis Aday Adaylığı için istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti´nin yeni İlçe Başkanı Ne

Tarih: 01.01.0001 00:00 424
İyi Parti Bodrum´da Görev Değişimi

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı´nda görev değişimi yapıldı. Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bodrum Belediyesi Meclis Aday Adaylığı için istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti´nin yeni İlçe Başkanı Nevzat Kanber oldu.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Binası´nda düzenlenen basın toplantısına İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Onur Şahbaz, yeni İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti´nin kurulması ile birlikte geçen yıl Aralık ayında kurucu ilçe başkanı olarak atandığı günden bu yana ekibiyle birlikte çok yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten kurucu İlçe Başkanı Şahbaz; ?YSK´nın 1 Aralık tarihini kamu görevlileri ve seçimle göreve gelmiş il ve ilçe yöneticilerin istifasının son günü olarak açıklanmasıyla birlikte, şahsım da İYİ Parti´nin Türkiye çapında başlattığı mücadeleyi, insanların özlemle beklediği siyaseti yapan, şeffaf, çağdaş Atatürk Cumhuriyetine sahip çıkacak yönetimini, Bodrum Belediyesi´nde meclis üyesi olarak devam ettirmek için aday adayı olma kararı aldım. Bununla ilgili de 1 Aralık tarihi itibariyle İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettim? dedi.

Parti yönetimi içerisinde gerçekleştirilen seçimle birlikte yeni İlçe Başkanını belirlediklerini belirten Şahbaz şunları söyledi; ?Şahsımın istifası ile boşalan İlçe Başkanlığı makamı için ilçe yönetimimizle gerçekleştirdiğimiz seçim sonrasında, yönetimimizde Seçim İşlerinde Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürüten Nevzat Kanber yeni İlçe Başkanı olarak seçilmiştir. Kendisi ilk başlardan beri bizlerle birlikte mücadele ederek, başarılı çalışmalarda bulunmuştur. Bundan sonra da kendisi İlçe Başkanı olarak çalışmalarına devam edecektir.?

Ayrıca Şahbaz, 1-15 Aralık tarihlerinin yerel seçimlerle ilgili başvuru aralığı olduğunu hatırlatarak ?Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği ile ilgili adaylık başvuruları başlamış durumda. Bu ekibin içine girmek isteyen Bodrumlu vatandaşlarımızın aday adaylığı başvurularını İlçe Başkanlığımızda kabul ediyoruz? dedi.

Partinin yeni İlçe Başkanı Nevzat Kanber ise duygu ve düşüncelerini şu sözlerle anlattı:

?Ben 1971 Bodrum doğumluyum. Ailem Bitezli Kanberler´dir. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Restoran işletmeciliği yapmaktayım. 1 yıldan beri birlikte çalıştığım Mehmet Onur Şahbaz Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çok hummalı şekilde çalıştık ve buraya kadar geldik. Mehmet Onur Şahbaz başkanımızı yönetim kurulumuzun ortak kararı ile İYİ Parti Bodrum İlçe Onursal Başkanı olarak seçtik.?

Ardından İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Şahbaz´a teşekkür plaketi takdim etti. Tekrar söz alan Şahbaz, ?Ben bu partinin çatısı altından ayrılmış değilim. Sadece yasal zorunluluktan dolayı İlçe Başkanlığını bıraktım. Bu ekiple olan birlikteliğimiz devam edecektir. Bana desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımız, çalışmalarımız devam ediyor? dedi.

İYİ BİR SEÇENEK SUNACAĞIZ

İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, basın mensuplarının belediye başkanlığı aday adaylığı ile ilgili soruya ise ?Bu konuda hem şahsımın, hem de Genel Merkezimizin önümüzdeki süreçte görüşleri olacaktır ve sizlerle paylaşılacaktır. Süreç daha yeni başladı. Bugünden bir şey söylememiz çok doğru olmaz. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bodrum halkımıza İYİ Parti çatısı altında projelerimizle, iyi belediyecilik vizyonumuzla iyi bir seçenek sunacağız. Bu konudaki çalışmalarımız Genel Merkezimizle, Bodrum İlçe Başkanlığımızla devam ediyor. Bugün sadece nöbet değişimi için buradayız. Nevzat arkadaşımıza yeni görevinde başarıla diliyorum? dedi.