İrlandalı Televizyoncular Bodrum´da

Bodrum markasının uluslararası düzeyde tanıtılması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 210
İrlandalı Televizyoncular Bodrum´da

2018 yılı turizm sezonu öncesi yurt için ve yurt dışında fuarlarda yapılan tanıtımların haricinde Bodrum´a gelen televizyon ekipleri ve sosyal medya fenomenleri de Bodrum´un tanıtımı ile ilgili hazırlanan programlara katılıyor.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği işbirliği ile Bodrum Tanıtma Vakfı´nın (BOTAV) misafiri olarak İrlandalı televizyon ekibi Bodrum´a geldi. Ekip, Kuzey İrlanda BBC 1 ve İrlanda RTE 1 televizyonlarında yayımlanmak üzere Waddell Media şirketince hazırlanan ?Getaways? isimli seyahat programının bir bölümü Bodrum´da çekti.

Hugh David Starkey, Mairead Ann Farrell, Joseph James Lindsay, Kenneth O´mahony, David John Kilpatrick ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği Yetkilisi Ümit Bozdağ´dan oluşan ekip Bodrum Tanıtma Vakfı tarafından hazırlanan program dahilinde, ilk gün Bodrum Antik Tiyatro, Mousoleoum, Bodrum Kalesi, Myndos Kapısı, Bodrum Deniz Müzesi, Bodrum Yel Değirmenleri ile Bodrum´un Yalıçiftlik ve Mumcular bölgelerini gezdi. İkinci gün ise Bodrum´un mavi yolculuğunu ve koylarını tanıtmak üzere çekimler yapan program yapımcıları Bodrum´da kaldıkları süre içerisinde, Nikki Beach Resort & Spa Bodrum´da konakladı.

 

İngiltere ve İrlanda´da 450 bin izleyiciye ulaşan "Getaways" isimli seyahat programının Bodrum´da yapılan çekimleri, BBC 1 ve RTE 1´de yayınlandıktan sonra BBC 2´de de tekrar yayınlanacak.