İlker Başbuğ Bodrum´daki İmza Gününde Okurlarıyla Buluşuyor

26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, "Osmanlı´dan Cumhuriyete Güç Odaklarının Mücadelesi" adlı kitabının D&R Bodrum Turgut Reis´teki imza gününde sevenleriyle bir araya geliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 483
İlker Başbuğ Bodrum´daki İmza Gününde Okurlarıyla Buluşuyor

Emekli olduğu 2010 yılından bu yana geçen sekiz yılda 10 kitap yazan İlker Başbuğ bu kez yeni kitabı "Osmanlı´dan Cumhuriyete Güç Odaklarının Mücadelesi" ile okuyucularının karşısında.

Başbuğ yeni kitabında Osmanlı´dan Cumhuriyete 600 yıllık tarihsel kesitte yaşanan güç mücadeleleri, büyük çarpışmalar ve taht kavgalarını anlatıyor.Hangi yüzyılda, hangi güç odakları ortaya çıktı? Bunlar o yüzyıldaki hangi güç odaklarıyla karşı karşıya geldi? Merkezdeki ve merkezi ele geçirmeye ya da merkezi etkilemeye çalışan bu odakların mücadelesi Osmanlı Devleti´nin iç ve dış politikasını nasıl etkiledi? gibi pek çok soruya cevap veren kitap tarihle ilgili az bilinen konulara da ışık tutuyor.

İlker Başbuğ, Osmanlı´dan Cumhuriyet dönemine kadar yaşanan güç odaklarının mücadelesini anlattığı kitabının 28 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00 ´da D&R Bodrum Turgut Reis´te düzenlenecek imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek.