Hentbolculardan Teşekkür Ziyareti

Hentbol Kadınlar Süper Ligi´ne yükselen Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı oyuncu ve yöneticileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´u makamında ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 296
Hentbolculardan Teşekkür Ziyareti

Ziyarete Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, Asbaşkan Selim Yıldız, İdare Amiri Ayhan Cömert, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yıldız ve Genel Kaptan İzzettin Oğuz ile teknik sorumlular ve oyuncular katıldı.

 

Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2017-2018 hentbol sezonunda Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi´ni üçüncü olarak tamamlayarak 2018 -2019 sezonunda Hentbol Kadınlar Süper Ligi´nde mücadele etmeye hak kazanmıştı.

 

Ziyaretle ilgili bilgiler veren Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, "Bu sene Süper Lig´e çıkmamızdaki en büyük desteği veren Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon´a yeni sezon öncesi teşekkür ziyaretine geldik. Takımımız 02-04 Eylül tarihleri arasında Bolu´da düzenlenecek olan Türkiye Kupası´na katıldıktan sonra Süper Lig´in ilk maçı için Bursa´ya geçecek. İlk maçımızı 9 Eylül´de Osmangazi Belediyespor´la yapacağız." dedi.

 

Ziyaret sonunda Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı oyuncularına ve yöneticilerine Hentbol Kadınlar Süper Ligi´nde başarılar dileyen Başkan Mehmet Kocadon´a imzalı forma hediye edildi.