HAYRİ TOPÇU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara Tıp Fakültesi´nde geçirdiği kalp ameliyatından sonra 62 yaşında hayatını kaybeden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu öğle namazından sonra Taşyaka mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra defnedildi. Binlerce vatandaşın

Tarih: 01.01.0001 00:00 324
HAYRİ TOPÇU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara Tıp Fakültesi´nde geçirdiği kalp ameliyatından sonra 62 yaşında hayatını kaybeden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu öğle namazından sonra Taşyaka mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra defnedildi. Binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde şoför esnafı da Topçu´yu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Taşyaka mezarlığında kılınan cenaze namazı öncesi Hayri Topçu´nun naaşı Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası´na getirildi. Burada yapılan törene Hayri Topçu´nun ailesinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. Evli 3 Çocuk Babası Hayri Topçu´nun ceneze töreninde tabutuna Türk bayrağı sarıldı. 16 yıldır Fethiye Şoförler Odası Başkanlığı yapan Hayri Topçu´nun cenaze törenine Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık , Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Muğla Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla ve ilçelerinin yanısıra çevre illerin şoförler Odası başkanları ile Fethiye ve Seydikemer esnaf odaları başkan ve üyeleri de katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı cenaze töreninde konuşma yapan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kedi ve Kefalet Kooperatifi İsmail Başoğlu, ?Biz Fethiye´de iyi şeyler yapmaya çalıştık. Ama şimdi bir ayağımız eksildi. Umarım kalanlar onun mücadelesini, çalışma azmini devam ettireceklerdir? diye konuştu.

Muğla Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ise: ?bu gün konuşma çok zor. Çok değerli mesai arkadaşımı, oda başkanımı kaybettik. İsmail başkanımın dediği gibi benim için şoför arkadaşları içinde çok değerli olduğunu düşündüğüm ve bildiğim şoför esnafı için mal sahibi esnafı için gecesini gündüzüne katan kendisini feda edecek şekilde çalışan hiçbir menfaat beklemeden çalışan, Seydikemer´deki odanın kurulması için kendi aylığının bin TL´sini aşağıya düşüren böyle değerli bir arkadaşımızı bugün aramızdan kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun? dedi.

Kaymakam Ekrem Çalık da: ?Vakti zamanı gelince hiçbir şeye engel olamıyoruz. Hayri başkanla birlikte çalıştık. Birlikte değerlendirmelerimiz oldu. Benim gözlemim sevecen, güler yüzlü, işine düşkün, işini takip eden, iyi iletişim kuran kısacası güzel bir insandı. Mekanı cennet olsun. Fethiye´nin başı sağolsun? dedi.

Fethiye Belediyesi cenaze otosuyla Taşyaka Ahat mezarlığına götürülen Hayri Topçu´nun cenazesi Osman Musluk´un kıldırdığı cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta dualarla toprağa verildi.