HAVALİMANI´NDAN BODRUM´A DÖNÜŞ TEHLİKE SAÇIYOR?

Havaalanı´dan Bodrum´a gelirken, Güvercnlik´e kadar 14 kikometrelik karayolunun karanlık olması, ölümcül kazalara neden olacak kadar tehlike içeriyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 195
HAVALİMANI´NDAN BODRUM´A DÖNÜŞ TEHLİKE SAÇIYOR?

Havaalanı´dan Bodrum´a gelirken, Güvercnlik´e  kadar 14 kikometrelik karayolunun karanlık olması, ölümcül kazalara neden olacak kadar tehlike içeriyor.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde yayılan, change.org´da başlatılan  imza kampanyasının adı ve içeriği şöyle

 

?Bodrum ? Milas Havalimanı Yoluna ? Bir Işık da Sen Ol ?..!

 

Bodrum- Milas Hava limanı arasındaki 30 km´lik karayolunun Güvercinliğe kadar olan 14 km´lik mesafesi gece karanlıklar içindedir.

 

Bir çok virajın olduğu, yol kenarlarının ormanlık alanlar olmasından dolayı gece yabani hayvanların yola çıktığı,bir çok tatil köyü ve turistik işletmelerin bulunduğu bu karayolunun 14 kilometrelik karanlık kısmı bir çok tehlikelere sebep olmaktadır. Gündüz alışveriş yapan,eğlenen ve akşam saat 21:00- 04:00 saatleri arasında Bodrum otogarından şehirlerarası minibüsler ile otellerine giden insanlar bu karanlık karayolunda inmekte ve yolun karşısına karanlık içinde geçmektedir.Bu karanlık yol Bodrum´a ve Türk turizmine yakışmamaktadır. Köy yollarının bile aydınlık olduğu Türkiye´de; Bodrum Milas Hava limanı yolunun karanlık içinde olması hem can güveliği açısından hem de Bodrum ve Türk turizminin imajı açısından iç acıtmakda, bu durum turizm şehri Bodrum´a ve Karayolları Genel Müdürlüğü´ne yakışmamaktadır. Bodrum çıkışından Güvercinlik girişine kadar olan 14 km Bodrum- Milas Hava limanı yolunun gece aydınlatmalarının yapılmasını arzu ediyor, 2016 yaz sezonunda Bodrumumuz´u ziyarete gelecek yerli ve yabancı turistleri aydınlık içinde karşılamayı umuyor, gereğinin yapılmasını Bodrum halkı ve Bodrum Yaşam Platformu adına saygılarımızla arz ediyoruz.

 

https://www.change.org/p/karayollar%C4%B1-genel-m%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC-bodrum-milas-havaliman%C4%B1-yoluna-bir-i%C5%9F%C4%B1k-ta-sen-ol?recruiter=87026456&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_for_starters_page&utm_term=des-md-no_src-no_msg&fb_ref=Default