Havalimanına İlk Turist Kafilesi Geldi

Milas-Bodrum Havalimanı´na, sezonun ilk turist kafilesi Almanya´nın Frankfurt kentinden geldi. İlk turist kafilesi, karanfillerle karşılandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 149
Havalimanına İlk Turist Kafilesi Geldi

Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminaline, sezonun ilk turist kafilesi Almanya´nın Frankfurt kentinden geldi. Almanya´nın Tailwind Havayolları firmasına ait yolcu uçağı, 168 turistle Milas-Bodrum Havalimanı´na iniş yaptı.
Turistler, itfaiye araçları ile uçağa su sıkılarak ve karanfillerle karşılandı. İlk kafilenin gelmesiyle, turizm sezonu erken başlamış oldu.
Almanya´dan gelen turist kafilesini karşılamaya Milas Kaymakamı Eren Arslan da geldi. Kaymakam Arslan, bu yıl turizm sezonundan umutlu olduklarını ve şu ana kadar rezervasyonlarda yüzde 60 artış olduğuna dikkat çekti.
TAV Milas Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu; Meeting Point Turkey tarafından Almanya´nın farklı şehirlerinden Bodrum´a düzenlenecek uçuşların turizm sezonunu dokuz aya kadar uzatacak olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ve Bodrum´un hak ettiği yere ulaşması için aralıksız çalışmayı sürdüreceklerini açıkladı.