Halil İbrahim Kaynar´ın İtirazı Kabul Edildi

Bodrum İlçe Seçim Kurulu Kararı´na yapılan bir itiraz üzerine belediye başkan adaylığı düşen Halil İbrahim Kaynar, karara Yüksek Seçim Kurulu (YSK) nezdinde itirazda bulundu. YSK itirazı haklı buldu ve Halil İbrahim Kaynar´ın Bodrum Belediye Başkan adaylı

Tarih: 01.01.0001 00:00 228
Halil İbrahim Kaynar´ın İtirazı Kabul Edildi

Bodrum İlçe Seçim Kurulu Kararı´na yapılan bir itiraz üzerine belediye başkan adaylığı düşen Halil İbrahim Kaynar, karara Yüksek Seçim Kurulu (YSK) nezdinde itirazda bulundu. YSK itirazı haklı buldu ve Halil İbrahim Kaynar´ın Bodrum Belediye Başkan adaylığı kabul edildi.

Demokrat Parti´den (DP) Belediye Başkan adayı olan Halil İbrahim Kaynar´ın adaylığına Bodrum İlçe Seçim Kurulu´nda itiraz edilmişti. Kurul itirazı değerlendirerek Kaynar´ın başkan adaylığını düşürmüştü. Muğla İl Seçim Kurulu´nun da Bodrum Seçim Kurulu´nun kararını onaylamasının ardından Halil İbrahim Kaynar avukatları vasıtasıyla YSK´ya başvurdu. Kaynar´ın başvurusunu onaylayan YSK, Halil İbrahim Kaynar´ın Bodrum Belediye Başkan adayı olmasını kabul etti. Karara çok sevindiğini belirten DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar her zaman hukuka güvendiğini ve içinin hep çok rahat olduğunu belirterek; ?Biz çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Her gün vatandaşlarımızla buluştuk, projelerimizi, yapacaklarımızı anlattık. YSK´nın itirazımızı kabul etmesi bizi daha da kamçıladı. Şimdi daha büyük bir şevkle Bodrum için çalışmaya devam edeceğiz? dedi.