Geleceğin Turizmcilerine Büyük Firsat

Bodrum Torba Mevkiinde yer alan Rixos Premium Bodrum, MEB ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile Pilot proje olarak başlatılan ?Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme İş Birliği? kapsamında, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü & Turizm Bakanlığı Araştırma

Tarih: 01.01.0001 00:00 202
Geleceğin Turizmcilerine Büyük Firsat

Bodrum Torba Mevkiinde yer alan Rixos Premium Bodrum, MEB ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile Pilot  proje olarak başlatılan ?Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme İş Birliği? kapsamında, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü & Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü ile önemli bir Protokol imzaladı.

 

İmzalanan protokolün tanıtımı 14.02.2019´da Turgutreis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci ve velilerin katıldığı toplantıda gerçekleştirildi.

 

Rixos Premium Bodrum tarafından yapılan sunumda, verilecek eğitimler ve öğrenciye sağlanacak iş hakkında bilgi verildi. Okullarda verilecek yabancı dil eğitim programları, başarılı öğrencilere verilecek burs/işletmelerde beceri eğitimi ücreti, ve protokol dahilindeki usül ve esaslar öğrenci ve velilere aktarıldı.

 

Toplantıda konuşma yapan Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Mehmet TULUNAY amaçlarının, Konaklama, Yiyecek İçecek ve Eğlence Hizmetleri dalında  eğitim gören öğrencilerin,  nitelikli insan gücü  talebine yönelik yetiştirilmelerine destek olmak olduğunu anlattı. Bir işletmenin nitelikli insan kaynağı yaratmaya yönelik  çalışmalarının en değerli yatırım olduğunu önemle belirtti.

 

Turizm?in bir gönül işi olduğunu söyleyen TULUNAY, gönülden çalışan Turizmcilerin yetişmesinde katkı sağlayacakları ve projeye öncülük eden kurumlardan biri oldukları için  gurur duyduklarını vurguladı.

 

Protokol dahilinde Rixos Premium Bodrum´da yılda 6 ay sahada eğitim alacak 50 öğrenciye mezuniyet sonrası %100 istihdam garantisi sağlanacak.