Finlandiyalı eğitim uzmanları Bodrum´da

Finlandiya´dan Bodrum´a gelen eğitim uzmanları, Bodrum Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 228
Finlandiyalı eğitim uzmanları Bodrum´da

Bodrum Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Özel Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Erhan Nasırlı, okulun halkla ilişkiler sorumlusu Deniz Çapar ile birlikte Finlandiya´nın Tampere ili eğitim uzmanları Paula Maria Alasuvanto ve Tarja Sirkka Anelma Kinnunen katıldı. Bodrum Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmaz tarafından karşılanan eğitimciler, ülkemizdeki eğitim sisteminin yanı sıra Finlandiya´da uygulanan sistem ile ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

 

16 günlük bir inceleme gezisi kapsamında geçtiğimiz eylül ayında Finlandiya´da bulunduğunu kaydeden Özel Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Erhan Nasırlı, ?Finlandiya´da özel okul yok; dershane, özel öğretmen ve eve ödev yok. Her şey okulda başlayıp okulda bitiyor. Çocuklar yaparak, uygulayarak, yaşayarak öğrenme yöntemini kullanıyorlar. Finlandiya´dan eğitim uzmanı misafirlerimiz, davetimiz üzerine Bodrum´a gelip okulumuzu ziyaret ettiler.? dedi.

 

Bodrum Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmaz ise ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.