Fedon 18 Temmuz´da Kefi Bodrum´da

Yaz aylarının en hareketli adresi Kefi Bodrum´da gündüz deniz keyfi, akşam ise ünlü sanatçılarla yaz konserleri devam ediyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 549
Fedon 18 Temmuz´da Kefi Bodrum´da

Ortakent Yahşi sahilinde yer alan Bodrum´un 12 ay açık mekanı Kefi; beach, otel ve restoran konseptiyle tüm gün tatilcilere keyifli anlar yaşatıyor. Gündüzleri sahilde ve çim alanda denizin ve güneşin keyfini doyasıya yaşarken, Ege mutfağının en özel lezzetleri ve aperatiflerle dolu sağlıklı seçimler, iskelede günbatımına karşı akşam yemeği ve özellikle meze balık keyfi, Kefi´nin olmazsa olmazları arasında?

 

Kefi Yaz Konserleri kapsamında akşamları saat 21.30 itibarıyla her Salı Mine Çağlıyan ile Jazz Night, her Çarşamba - Cuma - Cumartesi akşamları Buzuki Hakan & Çiğdem sahne alıyor. DJ Murat ise haftanın her günü yerli yabancı repertuarıyla Kefi´nin ritmini tutuyor.

 

Kefi Yaz Konserlerinin sürpriz ismi Fedon!

Greek müziğin sevilen ismi Fedon, 18 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00 itibarıyla Kefi´de konser verecek. Fedon hayranları, geçen yıllardaki gibi Fedon konserine yine büyük ilgi göstererek şimdiden konser rezervasyonlarını yaptırmaya başladı.