Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun Evlendi

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum´daki evlerinde yapılan törenle dünya evine girdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 324
Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun Evlendi

Oya-Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızı Esra Eczacıbaşı ile Ayşe-Ahmet Coşkun çiftinin oğlu Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum´daki evlerinde yapılan törenle evlendikleri duyuruldu. Eczacıbaşı açıklamasına göre yaklaşık 700 davetlinin katıldığı düğün töreninde nikahı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıydı.

Nikahta Esra Eczacıbaşı´nın şahitliğini ağabeyi Emre Eczacıbaşı, Murat Coşkun´un şahitliğini ise ablası Zeynep Coşkun Süren üstlendi.

Esra Eczacıbaşı kimdir?
1989 yılında doğan Esra Eczacıbaşı, Harvard´da ekonomi ve sanat tarihi eğitimi, ardından INSEAD´da ise MBA eğitimi aldı. İstanbul Modern Sanat Müzesi´nin modern ve çağdaş sanatla ilgilenen gençlere yönelik platformu Genç Modern´in kurucusu olan ve bir süre McKinsey´de yönetim danışmanlığı da yapan Esra Eczacıbaşı, halen Eczacıbaşı Topluluğu´nda İş Geliştirme Müdürlüğü görevini sürdürüyor.

Murat Coşkun kimdir?
1985 doğumlu Murat Coşkun ise University of Chicago´da ekonomi eğitiminin ardından A.B.D.´de Marcus and Millichap´te ticari gayrimenkul geliştirme konusunda çalıştı. McGill´de MBA eğitimini aldıktan sonra Türkiye´ye dönen Coşkun, bir süre Turcom Teknoloji´de yönetici olarak çalıştı. 2014´te kendi girişimini kuran Coşkun, halen kurucusu olduğu Paladin´de gayrimenkul yatırım fonu yöneticiliği yapıyor.