ESNAFLARDAN KAÇARKEN 5 KİŞİYİ REHİN ALDI

Bodrum ilçesinde kavga ettiği esnaflardan kaçmaya çalışan bıçaklı şahıs, sığındığı işletmede 5 kişiyi rehin aldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 260
ESNAFLARDAN KAÇARKEN 5 KİŞİYİ REHİN ALDI

Bodrum ilçesinde kavga ettiği esnaflardan kaçmaya çalışan bıçaklı şahıs, sığındığı işletmede 5 kişiyi rehin aldı.

Bodrum`da Ortakent-Yahşi Plajı`nda bir kaç kez kavgaya karıştığı iddia edilen Ali S., son olarak akşam saatlerinde bölgedeki bir grup esnafla yeniden kavga etti. Kendisine küfür edildiğini iddia eden Ali S., esnafla girdiği tartışma sonrasında karşısında kalabalık esnaf grubunu görünce, elinde bıçakla kaçmaya başladı. Sahilde bulunan bir otelin restoranına sığınan Ali S., burada yemek almak için bekleyen kadın ve çocukları lokantanın ofis bölümünde rehin aldı. Şahıs, İstanbul`dan tatil için gelen Nural Özdağ, Ege Özdağ, Seval Babaç, Fatma Onural Özdağ, Aslıhan Aslan Dilcan isimli çocuk ve kadınları dakikalarca alıkoydu.

 

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

İhbar üzerine olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı çok sayıda ekip, bıçaklı şahsı konuşarak ikna etti. Bu sırada dışarıda toplanan öfkeli kalabalık Ali S.`yi linç etmek istedi. Rehinelerin hepsinin dışarı çıkmasının ardından Ali S. polis ekiplerince restoranın arka kapısından ekip otosuna bindirilmek için götürüldüğü sırada restoran çalışanlarına küfür edince, çalışanlar tarafından linç edilmek istendi. Araya giren polislerin müdahalesiyle önlenen linç girişimi sonrasında saldırgan sağlık kontrolünden geçirilerek, Yalıkavak Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Bodrum’da hareketli saatlerin yaşanmasına neden olan şahsın, ifade işlemlerinin ardından `kişi hürriyetinden yoksun kılma` suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.