ERS Bodrum Petrol Hizmete Başladı

Klasik canlı müzik eşliğinde yemekli açılış daha sonra lokma ve davul zurna ile devam etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 818
ERS Bodrum Petrol Hizmete Başladı

Klasik canlı müzik eşliğinde yemekli açılış daha sonra lokma ve davul zurna ile devam etti. Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon. AK parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, İyİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz CHP ilçe Başkanı Recai Seymen ve bir çok davetlinin hazır bulunduğu açılışta geç saatlere kadar davetliler keyifli zaman geçirdi. AV Ersin Uslu ve ailesine ait olan şirkette aile bireyleri de gelen davetliler ile de tek tek ilgilendi

İstasyon müdürü Mehmet Yüksel Sağlıcak açıklamasında
ERS Bodrum Petrol olarak Bodrum Yarimadasinin Her Noktasinda  K2 Belgeli Tankerimizle 7/24,  Petrol Ofisinin  Tum Akaryakıt Ürünlerini (YENİ NESİL V/MAX KURŞUNSUZ 95, YENİ NESİL V/MAX EURODIZEL, YENİ PRODIZEL)  Türk ve Yabanci Bayraklı Teknelere/Yatlara , Otellere, Evlere, Sitelere, Isyerlerine Güncel Pompa Fiyatlari ile Servis Etmektedir.
Bahcelievler mahallesi Gumusluk caddesi No:50/C Turgutreis/Bodrum adresinde bulunan Istasyonumuzda Petrol Ofisinin Tüm Akaryakıt Ürünlerinin En Uygun Fiyatlarla  satışı Yapılmaktadır. Istasyon bunyesinde bulunan Marketimizde Gıda, Alkolsüz Içecekler ve  Tüm Market Ürünleri En Uygun Fiyatlarla Satışı Yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz olarak,  WIFI, WC ve Lavabo Hizmeti,  Hava ve Su Servisi ve Yikama Servisi verilmektedir. dedi.
Iletisim 0252 382 03 03-04 / www.ersbodrum.com