ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA

Köyceğiz ilçesinde engelli vatandaşa akülü araba hediye edildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 750
ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA

Köyceğiz ilçesinde engelli vatandaşa akülü araba hediye edildi.

Köyceğiz´de yaşayan engelli vatandaş Mevlüt Sağun´a, İş Kadını Ahsen Melek Kocatürk´ün katkısıyla akülü araba hediye edildi. Aynı zamanda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında gönüllü olarak çalışan Kocatürk, sosyal medya aracılığıyla kendisine ulaşan Mevlüt Sağun´a akülü aracını teslim etti. Akülü araç, daha sonra ihtiyaç sahipleri tarafından da kullanılabilmesi amacıyla Köyceğiz Ak Parti İlçe Teşkilatına bağışlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal İşler Daire Başkan Yardımcısı Ayşe Türkmenoğlu´nun da katkıları ile yardımı gerçekleştirdiklerini belirten Kocatürk; ?´Mevlüt bey sosyal medyadan bana ulaştı. Akülü sandalye istediğini belirtti. Bende sayın vekilimiz Ayşe Türkmenoğlu´na söyledim ve sandalyeyi temin ettim. Ayşe Hanım Ak Parti İl Teşkilatını aradı. Buradaki arkadaşlarımızın da yardımı ile ihtiyaç sahibine sandalyesini ulaştırdık´´ diye konuştu.

Hükümetin bu konuda çok ciddi çalışmaları olduğunu dile getiren Kocatürk, ?´sayın Cumhurbaşkanımız elinden geldiği kadar insanlara ulaşıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu´da aynı şekilde bu konuda titizlikle ve hassasiyetle çalışıyorlar. Bizde elimizden gelen ne ise yapmaya çalışıyoruz´´ dedi.

Geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan Mevlüt Sağun ise, kendisine destek olan hayırseverlere teşekkür etti. Akülü aracıyla gezme imkânına kavuştuğunu söyleyen Sağun, emeği geçenlerin hepsine ailece duacı olduklarını kaydetti.