ELVAN GÖÇER, AK PARTİ´DEN YENİDEN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti´den 25. dönem 3. sıra Muğla milletvekili adayı olan Elvan Göçer, 26. dönem için aday adaylığını yoğun bir katılımla açıkladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 155
ELVAN GÖÇER, AK PARTİ´DEN YENİDEN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti´den 25. dönem 3. sıra Muğla milletvekili adayı olan Elvan Göçer, 26. dönem için aday adaylığını yoğun bir katılımla açıkladı.

25. dönem milletvekili adayı olarak çok güzel çalışmalar yaptıklarını kaydeden Elvan Göçer, parti teşkilatına, kendisini yürekten destekleyen herkese teşekkür etti. Göçer, ?AK Parti, Türkiye´nin tüm dinamiklerini bünyesinde barındıran, çoğulcu, demokrat, sivil ve yepyeni bir siyasi aklı temsil eden bir partidir. Ak Parti milletin gözündeki son umut ışığıdır. Ak Parti ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, ülkenin büyük ideallerini biran olsun unutmayanların partisidir. Bende böyle bir partide siyaset yapmaktan ve milletvekili aday adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kadınlarımızın sabrı, umudu, metaneti, vakarı olmasaydı, bugünlere gelemezdi. Kadın eli değmiş, kadın ruhuyla zenginleşmiş, şefkatle sarmalanmış bir dünya, elbette ki savaşla, kanla, gözyaşıyla kararan bugünlerden çok daha güzel yarınlar vaat edecektir. Kadın ve aile güçlü olacak ki, toplumsal dokumuzu, millet olma vasfımızı muhafaza edelim. Kadınların merhamet, nezaket, estetik ve sevgi eli dünyaya daha çok değmelidir. Bunlardan dolayıdır ki kadınlara destek veren, kadınlara değer veren AK Parti´den milletvekili aday adayı oldum. Biz her insanımızın mutluluğunu toplumsal barışın en büyük teminatı olarak görüyoruz. Bütün vatandaşlarımızın ülkelerine inanmalarını, güvenmelerini, ülkeleriyle gurur duymalarını istiyoruz. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkesiyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, tüm Türkiye olarak barış ve mutlu bir şekilde yaşamalıyız? dedi.