Dünyanın En Büyük Otel Zincirinde İşe Başladı

Çeşme Yarımadasında, Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’nin Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapacak

Tarih: 28.08.2019 11:17 2295
Dünyanın En Büyük Otel Zincirinde İşe Başladı

Otelcilik sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan Erdem Başarır, kariyerine ön büro ile başladı. Ardından başarılı çalışmalarını Satış ve Pazarlama alanında Türkiye’nin üst segment otellerinde devam ettirdi. 2010 yılından beri  Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalışan Erdem Başarır,  son 3 yıldır Bodrum Vogue Otel’in satış ve pazarlamasındaki en büyük başarının mimarı.

Özellikle son yıllarda Türkiye turizminin gözde destinasyonu olan Çeşme ve Alaçatı, dünyanın en büyük otel zinciri olan Marriott’un Haziran ayında  Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’yi hizmete açması ile uluslararası lüks standartlar ile buluşmuştu.

Bugüne kadar farklı otellerde üstlendiği lüks konaklama sektöründeki tecrübeleriyle başarılı çalışma hayatına devam eden Başarır, artık Çeşme Yarımadasında, Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’nin  Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başarır,” Dünyanın en büyük otel zinciri olan Marriott Grubu’nun The Luxury Collection markasının İzmir’in ilk uluslararası lüks oteli Reges, a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme oteline Satış ve Pazarlama Direktörü olarak başlamış bulunmaktayım.

Luxury Collection markasının 116. Oteli olarak, markanın altın değerlerinden; kişiselleştirilmiş rafine lüks hizmetini genişlik duygusunun eşlik ettiği yaşam alanlarında ve çağdaş asya-pasifik & ege mutfaklarından haz dolu gastronomi anları ile sunuyoruz.

Gerek iyi gerekse zor zamanlarda desteklerini hissettiren herkese yeni adresimden en samimi selamlarımı sunarım. Şimdiden hepimizin sezonu güzel ve bereketli olsun.”dedi.