Dünya Şampiyonu Sörfçü Gisela Pulido Muğla´ya Geliyor

10 kez Dünya Kitesurf Şampiyonu olan Gisela Pulido, Local Hero Tour kapsamında Ege kıyılarında rüzgara meydan okumaya geliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 280
Dünya Şampiyonu Sörfçü Gisela Pulido Muğla´ya Geliyor

10 kez Dünya Kitesurf Şampiyonu olan Gisela Pulido, Local Hero Tour kapsamında Ege kıyılarında rüzgara meydan okumaya geliyor. Red Bull sporcusu, 30 Ağustos tarihinde Akyaka´da kitesurf tutkunlarıyla bir araya gelerek tecrübelerini aktaracak.

 

 

 

Dünyanın en iyi kitesurf sporcularından biri olan Gisela Pulido, Red Bull Local Hero Tour kapsamında Türkiye´ye geliyor. Her geçen yıl kitlesini artıran sporlardan olan kitesurf´te en genç dünya şampiyonu unvanını elinde bulunduran 24 yaşındaki Red Bull sporcusu, 28-30 Ağustos tarihleri arasında Ege kıyılarında kitesurf´çülerle buluşacak. .

İspanyol sporcu, 28 Ağustos´ta Urla Surf Spot, 29 Ağustos´ta Alaçatı Surf Spot ve 30 Ağustos´ta Akyaka Kite Beach´te gerçekleştirilecek etkinliklerde çeşitli eğitimler verecek ve tecrübelerini aktaracak.

1994 Barcelona doğumlu olan başarılı sporcu, kitesurf´e 10 yaşında başladı. Kısa sürede büyük bir başarı elde eden Pulido, henüz 13 yaşındayken kitesurf´te dünya şampiyonu oldu. İspanyol, bu başarısıyla Guinness Rekorlar Kitabı´na ´kitesurf tarihinin en genç şampiyonu´ unvanıyla girdi.