Dr.Hıdır ?Yetiversin Gari Osman Abi?

Seçimlere sayılı günler kala Milas´ta bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır önce Sakarkaya,Dibekdere ve Kafaca mahallelerinde Milas´lılar ile buluştu. Ardından Güllük ve Bafa´da düzenlenen mitinglere katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 410
Dr.Hıdır ?Yetiversin Gari Osman Abi?

Seçimlere sayılı günler kala Milas´ta bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır önce Sakarkaya,Dibekdere ve Kafaca mahallelerinde Milas´lılar ile buluştu. Ardından Güllük ve Bafa´da düzenlenen mitinglere katıldı.

 

Dr. Mehmet Nil Hıdır´ın gündeminde Muğla ve mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün vardı. Dr. Hıdır burada yaptığı konuşmada:

 

?Taksicilerimizde,öğrenci  ve personel servislerimizde, halk otobüslerimizde çok ciddi haksızlıklar var. Özellikle inşaat sahipleri diyorlar ki; biz itfaiye daire başkanlığından artık bıktık. Büyükşehirin kiracıları kiraların yükselmesinden bıktık diyorlar. Şu tabela levhalarının metrekaresi 5 kat arttırılır mı? Aynı su da olduğu gibi oraya da zam yapmışlar.

 

?ŞOFÖRÜMDEN ESNAFIMA HERKES ?YETTİ GARİ? DİYOR OSMAN ABİ?

 

Çalışma ruhsatlarını her yıl yenilemişler sırf millet haraca bağlamak için 800 lira istemişler.Dolmuşun güzergahında masraf nedir hiçbir masraf yok 800 lira da güzergah masrafı istiyorlar.köylünün imece usülüyle aldığı minibüsü ellerinden almışlar. Yaşlı teyzelerimiz,amcalarımız sırtında pazarda satacakları 10 kg yük ile kilometrelerce yol yürüyor.Öğrenciler yayan gidip geliyor.Bunları sen kime yapıyorsun? AK Parti´li köylerimize azıcık oy çıktı. Su getirmemişler,tarımsal sulamalarını sağlıklı yapabilmeleri için belediyenin asli görevleri arasında olan işleri yapmamışlar.Köylerimizden Fethiye İncirköy´de 238 dönüm arazi almışlar5 sene hiçbirbitki ekilmeden öylece durmuş.Köyler fakirleşmiş,gençlerimiz işsiz. Belediyecilik demek sadece kanalizasyon,parke taşı,asfalt değil ki;zaten onları da yapamamışlar. Ne yaptınız?

 

ŞOFÖRLERİM, ÇİFTÇİLERİM, ÇARŞI ESNAFIM RAHAT OLUN CHP ZULMÜ BİTECEK

 

Büyükşehir olunca Muğla Belediyesi´nin ödenekleri tam üç kat arttı. Fakat bunlar işi de bilememişler, hizmet de üretememişler.Biz emanetinizi devraldığımız zaman bütün bu zulmü, haksızlıkları ortadan kaldıracağız.

 

Osman Abi vatandaşı şöyle korkutuyor "beni seçmezseniz AK Parti gelir haa" diyor. AK Parti size ne yapmış? Avrasya Tüneli, boğaz köprüleri,duble yollar,TOKİ´ler, dünyanın G20 ülkelerin içerisinde 17.sıra. Bakın bizim Yunanistan komşumuza Dışişleri Ataşemiz demiş ki ?ne olacak sizin bu haliniz 200 milyar dolar yardım geldi ayağa kalkamadınız ? demiş. Bu cümleye ?Ah komşi bizim de bir Recep  Tayyip Erdoğanımız olsa ayağa kalkardık? yanıtı gelmiş.Komşu bile kıymetini biliyor. Ama bizim Osman Abi sakın diyor dikkat edin AK Parti geliverir.

 

?OSMAN ABİ, AK PARTİ´DEN KORKACAĞINA İTTİFAK ETTİĞİN TERÖR PARTİSİNDEN KORK?

 

A benim Osman Abim çocukları öldüren,gençlere kurşun sıktıran,genç kızlarımızı dağa kaldırıp terör başına meze yapan bu HDP/PKK vekilleriyle beraber vatanı bölmeye çalışan,Diyarbakır´da Kürt Meclisi´ni ilan eden Kürdistan deyipte olmayan ülkeye atıfta bulunup Kürdistan´I biz idare edeceğiz, Ankara´yı size bırakacağız diyen o milletvekillerine, PKK vekillerine nasıl sen Mustafa Kemal Atatürk´ümün, ilk cumhurbaşkanımın, başkomutanımın partisini ortak edersin? Nasıl gizli anlaşmalar yaparsın? Osman Abi, AK Parti´den korkacağına ittifak ettiğin terör partisinden kork. Aman Osman Abi biz seni severiz. Benim şehidimin,gazimin,analarımın kemikleri sızlıyor. Sonra da bize diyorlar ki; Atatürk karşıtı. Bir günden bir gün bizim başkomutanımıza, kurucu cumhurbaşkanımıza hiç kem söz ettiğimizi duydunuz mu? Ama biz sizin gibi Mustafa Kemal Atatürk´ümüzü suistimal etmiyoruz. Biz Atatürk´ümüzün sözlerini yerine getiriyoruz. Köylü milletin efendisidir diyor, köylerimizi kalkındırma gayreti içerisindeyiz. Muaasır medeniyetlere çıkmamız gerekiyor diyor Türkiye´yi muassır medeniyetler çerçevesine çıkartmaya çalışıyoruz.

 

MUĞLA´YA SUYU GETİREN BİZİZ, MUĞLALIYA UCUZ SUYU DA ANCAK BİZ GETİRİRİZ

 

Muğla, en fazla yağış alan illerden biri olmasına rağmen diyor ki; suyum yok. İktidarımız Sandras tepesinden suyu çıkartıp 622 milyonluk yatırım yaparak Muğla´yı suya kavuşturuyor. Dalaman diyor ki suyum yok 4 milyarlık proje ile Dalaman Barajı yapılarak suyu getiriliyor. Mumcular Barajı, Akgedik Barajı, Seki Barajı. Değerli Kardeşlerim, sadece suyu getirmek yetmiyor. Fiyatları iki katı Denizli´de 2.65 Muğla´da 4 lira. Belediyeye ait dükkan kiraları 5 yılda 5 kat artmış. Neden belediyenin yatırımları değil, belediyenin borç yükünü halka yüklemesi.Bu halka yapılan zulümdür. O yüzden diyoruz ki; biz su fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz. Nasıl yapacağız? Belediyenin borç yükünü üstlenerek,halkın sırtına yük etmeden yapacağız.

 

Onun için değerli arkadaşlar,bu seçimler çok önemli.Bu kardeşiniz inşallah büyükşehir belediye başkanı olduğunda çocuklarımıza güzel bir gelecek ve mutluluk getireceğiz. Ak saçlı çınarlarımıza da huzur getireceğiz. Annelerimize de çalışan esnafımıza da refah getireceğiz.Göreceksiniz 2 senede yaralarımızı saracağız. Eksiklerimizi gidereceğiz. Gönül belediyeciliği ile Muğla´yı tanıştıracağız. Muğla´ya getireceğimiz hizmetler ile mutluluk pencerelerini açacağız.?ifadelerini kullandı.