DİNİ NİKAHLI EŞİNİ ÇOCUĞUNA ANNELİK YAPMADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Dini nikahlı eşini öldürüp iş yeri sahibini ağır yaralayan H.S. adliyeye sevk edildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 211
DİNİ NİKAHLI EŞİNİ ÇOCUĞUNA ANNELİK YAPMADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Dini nikahlı eşini öldürüp iş yeri sahibini ağır yaralayan H.S. adliyeye sevk edildi.

Dün sabah dini nikahlı eşi Ayşegül Aslan ve eşinin patronu Halil Elik´e kurşun yağdıran H.S., adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıkarıldı. Sert´in avukatı Mehmet Boro ise müvekkilinin cinayeti çocuğuna annelik yapmadığı için öldürdüğünü açıkladı.

 

CİNAYETTE AĞIR TAHRİK VAR

Sert´i savunmak için adliyeye gelen Avukat Mehmet Boro gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boro, müvekkilinin suçu ağır tahrik olduğu için işlediğini öne sürerek şunları söyledi: ?Bu olayda kişi kendisini evli olarak kabul ediyor. Bir çocuğu var, bu çocukta kendi adına kayıtlı. Ağır tahrik olduğunu düşünüyor. Her insanın başına gelebilir bu insan oğlu her türlü duyguya sahiptir. Bu olay ağır tahrik altında yapılmış bir eylemdir. Şahıs imam nikahı ile dini usullere göre evlenmiş ve yapılan usule göre boşanmada olmamış. Sadece fiili ayrılık olmuş. Şahsın resmi nikahı yok. Kişinin inanç sistemine göre kendini evli olarak kabul ediyor. Kişinin her hangi bir kişiyi öldürdüğüne dahil bir delil yoktur. Kişi eşinin çocuğuna annelik yapmasını istemektedir. Burada çocuk unsuru çok önemlidir? dedi.

 

İŞ YERİNİ BASIP DİNİ NİKAHLI EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Dün sabah meydana gelen olayda, Kahramanmaraş´tan gelen H.S., Göltürkbükü mahallesinde bir çamaşırhanede çalışan 28 yaşındaki dini nikahlı eşi Ayşegül Aslan´ı öldürmüş, iş yeri sahibi Halil Elik ise silahla ağır yaralanmıştı. Genç kadın olay yerinde ölürken, iş yeri sahibi Elik yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından kendi otomobiliyle kaçan H.S., jandarma ekiplerince yakalandı.