SAHTE İÇKİCİLER YİNE PİYASADA HABERİ DÜZELTME

Muğla`da piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış sahte içki ele geçirildi. Haberi, aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

Tarih: 01.01.0001 00:00 406
SAHTE İÇKİCİLER YİNE PİYASADA HABERİ DÜZELTME

"İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin yaptığı istihbarati çalışma sonucunda, yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesinde turistik eğlence mekanlarına sahte içki sevkıyatı yapılacağını belirlendi.

A.K`nın Düğerek Mahallesi`ndeki ikametinde kurduğu imalathanede piyasaya sürmek amacıyla sahte içki imal ettiğini belirleyen ekipler, operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada alkol mayalamada kullanılan 15 kilogram keçiboynuzu unu, içki mayası bulunan 200 litrelik 2 varil ile içinde sahte içki bulunan 19 litrelik su damacanası ve içki yapımında kullanılan aletler bulundu.

A.K`nın gözaltına alındığı, sahte içkilere de imha edilirken üzere el konulduğu bildirildi." şeklinde ajanslardan geçen haber sitemizde yayınlanmış ve 177 okuyucumuz bu haberi okunmuştur.

Ancak haberde adı gecen A.K`nın; yapılan araştırma ve incelemeler sonucu evde "KENDİSİNE YETECEK KADAR" içki üretimi yaptığı ve kullanılan içki imal malzemelerinin sahte olmadğı Tarım İl Müdürlüğü`nün araştırmasıyla kesinleşmiştir. Ayrıca adı geçen şahıs, incelemeler sonucunda mahkemeye çıkarılmadan gözaltından salıverilmiştir.

Siz okuyucularımızdan ve Haberde adı geçen A.K`den haber ajanslarından kaynaklı yanlışlığı  düzeltiriz. SAYGILARIMIZLA