Devletinin Teminatı Milliyetçi Hareket Partisi Ve Türk Milliyetçileridir!

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan HDP´nin Hrant Dink cinayeti ile ilgili verdiği Grup Önerisinin görüşmelerinde MHP Grubu adına bir konuşma yaptı. Konuşmasında ?Türk devletinin aleni bir şekilde hedefe konulduğu bir ortamda, Türk milletinin güven kayn

Tarih: 01.01.0001 00:00 242
Devletinin Teminatı Milliyetçi Hareket Partisi Ve Türk Milliyetçileridir!

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan HDP´nin Hrant Dink cinayeti ile ilgili verdiği Grup Önerisinin görüşmelerinde MHP Grubu adına bir konuşma yaptı. Konuşmasında ?Türk devletinin aleni bir şekilde hedefe konulduğu bir ortamda, Türk milletinin güven kaynağı, Türk devletinin teminatı her zaman olduğu gibi bugün de Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk milliyetçileridir.? İfadelerine yer veren Erdoğan; ?dün köpeksiz köyde değneksiz gezenlerin, kendi fikirlerinin dışındaki fikirleri faşizan bir zihniyetle yok sayanların, askerimizi, polisimizi ve yediden yetmişe masum vatandaşlarımızı şehit eden eli kanlı teröristlere söz söyleyemeyenlerin, bugün TV kanallarında bu katillere teşekkür edilmesi gerektiğini hadsizce ifade edenlerin, nasihat edenlerin, her dönemde olduğu gibi, Türk milletinin ve devletinin teminatı olan Türk milliyetçilerini karalama girişimi de sonuç vermeyecektir.

 Bazı yazılı ve görsel medya organlarında toplum mühendisliği yaptığını sanan satılık kalemlerin ve medya maymunlarının ucuz algı operasyonlarıyla Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk milliyetçilerini farklı bir yapı gibi gösterme çabası içinde olduğunu, Kürt kökenli vatandaşlarımız ile Milliyetçi Hareket Partisi arasına set çekme gayreti içinde olduklarını görmekteyiz; esasen bu beyhude bir çabadır. Doğrusu, bu kirli düşünceler bu şahsiyetlerin bilinçaltına yerleşmiş faşist zihniyetlerin ürünüdür. Gerçek ise "Türk milliyetçiliği" kavramının kucaklayıcı bir milliyetçilik anlayışı olduğu ve Türk devletinin ve milletinin geleceğinin teminatı olduğudur.? ifadelerini kullandı.

Türkiye Bir İmparatorluk Bakiyesidir

Konuşmasında ?Türkiye ?nin bir imparatorluk bakiyesi olduğunu söyleyen Erdoğan; konuşmasına şöyle devam etti:

? Yüce Atatürk´ün bize emanet ettiği "Türk milliyetçiliği" fikri bu ülkede yaşayan herkesi kapsar, birileri kendilerini ayrıştırmaya çalışmaya devam etse de bu böyledir. Bizim milliyetçiliğimiz kültüre dayalı olduğu için ırkçılığı, demokrasiye dayandığı için faşizmi reddeder.

Hrant Dink cinayeti bir devlet organizasyonudur." tabirini kabul etmemiz mümkün değildir, eninde sonunda bu cinayet aydınlanacaktır. Hrant Dink cinayetiyle ilgili yargı sürecinin devam ettiğini herkese hatırlatmak istiyorum. Anayasa´mızın 138´inci maddesi açıktır, yargı sürecinde yapılacak değerlendirmelerin sınırlı olması gerekmektedir. Yaşanan olayların arkasında hangi güçlerin olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır. FETÖ/PDY´nin o dönemde yaşanan olaylara dahli yavaş yavaş aydınlanmaktadır. Geciken adaletin adalet olmadığını biz de bilmekteyiz ancak unutulmamalıdır ki Türkiye´nin içinden geçmekte olduğu süreçten en çok etkilenen kurumlardan birisi de yargı ve istihbarat teşkilatlarıdır. Dolayısıyla, kendisini hainlerden temizleyen bağımsız Türk yargısının Hrant Dink cinayeti başta olmak üzere, benzer birçok davayı en kısa zamanda karara bağlayacağına inancımız tamdır.?