DEMİR ?Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü andığımız bu günde mazbatalarımızı aldık.

24. ve 25. dönemlerde CHP Muğla Milletvekili olan Prof. Dr. Nurettin Demir, Muğla İl Seçim Kurulu´nda 26. Dönem mazbatasını aldı. CHP milletvekilleri Akın Üstündağ ve Ömer Süha Aldan ve CHP Muğla il ve ilçe örgütleriyle birlikte mazbatasını alan Demir, ?

Tarih: 01.01.0001 00:00 237
DEMİR ?Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü andığımız bu günde mazbatalarımızı aldık.

24. ve 25. dönemlerde CHP Muğla Milletvekili olan Prof. Dr. Nurettin Demir, Muğla İl Seçim Kurulu´nda 26. Dönem mazbatasını aldı.  CHP milletvekilleri Akın Üstündağ ve Ömer Süha Aldan ve CHP Muğla il ve ilçe örgütleriyle birlikte mazbatasını alan Demir, ?Yeni dönem ülkemize ve Muğla´mıza hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.

 

Mazbatasını alırken Muğla milletvekilleri olarak fotoğraf çektiren Demir, kısaca gündemi değerlendirdi. Demir şunları söyledi: ?Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü andığımız bu günde mazbatalarımızı aldık. 26. dönemde de Muğla´mızın meclisteki sesi olacağız. Atatürk´ün kurduğu Cumhuriyeti ve değerleri sonsuza kadar yaşatmak için mücadeleye devam edeceğiz. Biz Muğlalılara bunun için söz verdik. Önceki dönemlerde olduğu gibi 26. dönemde de ülkemizin aydınlık yarınları için çok çalışacağız. Süreç yılgınlığa kapılma değil, önce Türkiye diyerek daha çok çalışma zamanıdır.?

 

Mazbatasını aldıktan sonra Demir, Muğla İl Seçim Kurulu´ndan ayrıldı.