D-Marin Turgutreis, ?En Çok Atık Pil Toplama´ Yarışmasında Dereceye Girdi

D- Marin Göcek 48 Kilo, D-Marin Turgutreis 47 kilo atık pil toplayarak çevreye olan duyarlılığını bir kez daha kanıtladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 196
D-Marin Turgutreis, ?En Çok Atık Pil Toplama´ Yarışmasında Dereceye Girdi

D-Marin bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Göcek ve D Marin Turgutreis, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı ile Türkiye Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği işbirliğinde, Mavi Bayraklı Marinalar arasında düzenlenen ?En çok atık pil toplama´ yarışmasında dereceye girdiler.  D- Marin Göcek 48 Kilo, D-Marin Turgutreis 47 kilo atık pil toplayarak çevreye olan duyarlılığını bir kez daha kanıtladı.

 

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ve Mavi Bayrak Programı´nı yürüten Türkiye Çevre Eğitim Vakfı´nın (TÜRÇEV) 2018 yılı boyunca marinalar arasında gerçekleştirdiği ?En çok atık pil toplama´ yarışması sonuçlandı.

 

Akdeniz sahillerinin eşsiz Güney Ege kıyılarıyla buluştuğu D-Marin Göcek ve Bodrum yarımadasının muhteşem kent yaşamı ve tarihinin buluştuğu D-Marin Turgutreis, 2018 yılında çevre ve doğa için gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında topladığı toplam 47 kilo pil ile üçüncü D- Marin Göcek 48 kilo ile ikinci oldu.

17 Nisan 2019 günü Kefaluka Resort-Bodrum´da düzenlenen ödül treninde D-Marin Göcek adına Türkiye Marinaları Operasyon Direktörü Onur Ugan, D-Marin Turgutreis adına ise D-Marin Turgutreis Genel Müdürü Mustafa Gün´e sertifikalar teslim edildi.

 

Uzun yıllardan bu yana deniz ve çevre konusunda yapmış olduğu eğitim ve etkinliklere devam eden D-Marin´ler, marina ofisi, iskeleler, duş ve tuvalet ünitelerinin girişinde, çekek alanı, marina çarşısı gibi pek çok noktada atık pil toplama kutuları bulundurarak bu konudaki hassasiyetlerini özenle vurguluyor