D-Marin Göcek´te Resim Sergisi

Huzurlu ve keyifli bir marina olarak misafirlerini yıl boyunca farklı etkinliklerle ağırlayan D-Marin Göcek, 19 Temmuz´a kadar Zeliha Akçaoğlu ve Murat Akçaoğlu´nun resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 345
D-Marin Göcek´te Resim Sergisi

Huzurlu ve keyifli bir marina olarak misafirlerini yıl boyunca farklı etkinliklerle ağırlayanD-Marin Göcek, 19 Temmuz´a kadar Zeliha Akçaoğlu ve Murat Akçaoğlu´nun resim sergisine ev sahipliği yapacak.

 

Türkiye´nin Akdeniz sahillerinin, büyüleyici Güney Ege kıyılarıyla buluştuğu noktadaki cennet, el değmemiş kumsalları, çam ormanları ve adalarıyla Türkiye´nin en korunaklı marinaları arasında sayılan D-Marin Göcek, Zeliha Akçaoğlu´nun ?Nilüfer?, Murat Akçaoğlu´nun ise ?Şehir ve İnsan Konulu Denemeler? çalışmalarını sanatseverlerle buluşturuyor.

 

Yurtiçi ve yurtdışı müzeler, kamu ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunan Zeliha Akçaoğlu akademik kariyerine profesör olarak Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi´nde devam ediyor. 4 ödül sahibi olan ve yurtiçinde 10 kişisel sergi açan Zeliha Akçaoğlu, yurtdışında ve yurtiçinde katıldtığı 100´ün üzerinde karma sergi bulunuyor. Gazi Üniversitesi seramik bölümünü bitirdikten sonra kariyerine 10 yıl kadar bankacı olarak devam eden Murat Akçaoğlu ise şu anda yoğun bir biçimde resim çalışmalarına devam ediyor.