D-Marin deniz tutkunları ile buluştu

D-Marin, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul´da 11.kez düzenlenen ve Türkiye´de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show´da yer aldı. D-Marin, dünyanın karada yapılan 2. büyük, Türkiye´nin en büyük tekne ve yat fuarı ol

Tarih: 01.01.0001 00:00 210
D-Marin deniz tutkunları ile buluştu

D-Marin, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul´da 11.kez düzenlenen ve Türkiye´de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show´da yer aldı. D-Marin, dünyanın karada yapılan 2. büyük, Türkiye´nin en büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show´da, ziyaretçilerini değişik içeriklerdeki aktiviteleriyle Hol:3 A05´de ağırladı. Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatların sergilendiği fuar, yerli ve yabancı ziyaretçilerini bir hafta süreyle ağırladı.

 

İki Ünlü Şef´ten ?Deniz Yemekleri?

 

D-Marin´in konuklarına bu yılki lezzet sürprizi iki ünlü şeften geldi. Misafirler, Doğuş Turizm Grubu Mutfak Direktörü Mehmet Gök ve Mytha Hotel Anthology Marka Şefi Andrea Migliaccio´nun ellerinden ayrıcalıklı bir gastronomik deneyim yaşadı. Capri Palace´da bulunan iki yıldızlı L´olivo; yıldızlı Il Riccio restoranları ve son olarak Aldrovandi Villa Borghese´de Michelin yıldızı ile ödüllendirilen Assaje restoranları iki Michelin yıldızlı şef Andrea Migliaccio´nun imzasını taşıyor.

 

Şefler, 17 Şubat Cuma günü saat 17.00-19.00 arasında konuklarıyla deniz yemekleri atölyesinde buluştu. Hem teknede hem de evde kolaylıkla yapılabilen ve içinden deniz tadının geçtiği yemeklerin yapılışını şeflerden aldıkları püf noktaları ile öğrendiler.  D-Marin, deniz yemeklerinin benzersiz lezzetlerini sundu ve ?Atina yakınlarındaki adaları keşfediyoruz? adlı söyleşi ile de ziyaretçilerini Yunanistan´ın tarihine ve masmavi koylarına doğru bir gezintiye çıkardı. Cem Kozlu ile 18 Şubat Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında ?Koyları, Köyleri, Korboba´larıyla Dalmaçya Sahilleri? adını taşıyan kitabını ziyaretçiler için imzaladı. D-Marin´in deniz severler için fuardaki son etkinliği ise ?Organize Sesler?in performansı ve VIP kokteyl oldu.

 

Fuar süresince birbirinden keyifli ve çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapan D-Marin, çocukları da D-Marin Kids´in hem eğlendiren hem de öğreten konseptiyle ağırladı. Denizi ve deniz hayatını çocuk yaşta sevdirmeyi misyon edinen ve bu doğrultuda çocuk dostu marina konseptini Türkiye´de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin´in etkinlikleri arasında, yüz boyama aktivitesi, balon partisi, kukla yapım atölyesi gibi etkinlikler de yer aldı.